Üye silindi 1004
Ah ah seneler önce spoilerlar salıları, çarşambaları gelirdi
Izliyordum onu da. O özel notlar yazıyor her bölüm, baya güzel şekilde . 2 bölüm falan izliyor ama, yavaş gidiyor. O da iyidir.@Kral Korsan @Eric Cartman @Monkey D. Luffy @Aiden
Sitede bu isimleri benden başka bilenleri görünce bi mutlu oldum. Khan bazen abartsa da samimi olduğuna inanıyorum.
Benim tavsiyem Animaechan'ı seyredin (istiyorsanız tabi). One Piece'e yeni başladı ve baya eğlencelidir.
Çok yavaş gidiyor o ya. OP'cu olamamış daha.@Kral Korsan @Eric Cartman @Monkey D. Luffy @Aiden
Sitede bu isimleri benden başka bilenleri görünce bi mutlu oldum. Khan bazen abartsa da samimi olduğuna inanıyorum.
Benim tavsiyem Animaechan'ı seyredin (istiyorsanız tabi). One Piece'e yeni başladı ve baya eğlencelidir.
İncelemesini bile okuyor.@Kral Korsan @Eric Cartman @Monkey D. Luffy @Aiden
Hmmm. O zaman sana Eva ve Marta'yı tavsiye edebilirim. Bir kerede 5-10 bölüm çakıyorlar.Çok yavaş gidiyor o ya. OP'cu olamamış daha.
Bunları gördüm ya geçen. Çok güzel ve tatlı kızlar. Al evine besle ikisini.Hmmm. O zaman sana Eva ve Marta'yı tavsiye edebilirim. Bir kerede 5-10 bölüm çakıyorlar.
@William cutting Aynen.
Ah ah seneler önce Salı günü dedin mi bölüm gelirdi.Ah ah seneler önce spoilerlar salıları, çarşambaları gelirdi
Her türlü 1 hafta bekleyeceksiniz. :/Ah ah seneler önce Salı günü dedin mi bölüm gelirdi.
Ancak Naruto ve Bleach falan da olduğu için su gibi akıyordu. Perşembe günleri de Fairy tail vardı. :/Her türlü 1 hafta bekleyeceksiniz. :/