Reyiz çok fena esip kavuracak yav. Potansiyel Blueno'lar, Jack, Uçan Altılı'dan biri, Kaido'nun oğlu.@Alpamis
Enies Lobby kıvamında geçecekmiş galiba. Luffy'nin Blueno'sunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Reyiz çok fena esip kavuracak yav. Potansiyel Blueno'lar, Jack, Uçan Altılı'dan biri, Kaido'nun oğlu.@Alpamis
Enies Lobby kıvamında geçecekmiş galiba. Luffy'nin Blueno'sunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Yine tutturamadın.aha mihawk ayak basıyor wanoya valla geldi sonunda
Tayfa hiç yok sanırım. Kaido'nun oğlunun tipi düzgün diyorlar. Asi bir elemanmışŞaşırmadım ama üzüldüm.
Tayfa var, Zoro yok mu? Yoksa tayfa hiç mi yok?
İyi yine silüet göstermiyor yav.Tayfa hiç yok sanırım. Kaido'nun oğlunun tipi düzgün diyorlar. Asi bir elemanmış
Arkın bluenosu Luffy değil miydi yahu ?@Alpamis
sevindim ,kaidonun geçmişini görelim.Zoro yok bölümde ama.
Hmm... Bölümü, Wano'nun en güzel bölümü yapacak olan şey ne olabilir diye düşünüyorum da... Tayfa da yoksa ne olabilir acaba? Kaido'nun oğlu tanıdık biriyse belki olabilir. Perde de kapanmaz herhalde. Bilemedim.Tayfa hiç yok sanırım. Kaido'nun oğlunun tipi düzgün diyorlar. Asi bir elemanmış
Fb'ler dahil mi bu Wano* kısmına? Acayip bir şeyler geliyor sanırım.......Yeni bölümde böyleyiz. Wano'nun en iyi bölümü geliyor, her sayfası dopdolu.
:d ee kaidou tarafının çoğunu tanıtacak herhalde.Yine tutturamadın.