2 hafta sabret şimdiYeni bölümde böyleyiz. Wano'nun en iyi bölümü geliyor, her sayfası dopdolu.
2 hafta sabret şimdiYeni bölümde böyleyiz. Wano'nun en iyi bölümü geliyor, her sayfası dopdolu.
Bu geçen bölüm sposunda Luffy'nin ağzını açık bırakacak olay 2 hafta sonraki bölüme mi sıçradı , yoksa öyle bir olay olmayacak mı?Yeni bölümde böyleyiz. Wano'nun en iyi bölümü geliyor, her sayfası dopdolu.
Haftaya ara var diye mahsus mu yapıyorlar ya. :/Yeni bölümde böyleyiz. Wano'nun en iyi bölümü geliyor, her sayfası dopdolu.
Tay, ara Oda'dan kaynaklı olmadığı için bölüm sızdı dedi.Haftaya ara var diye mahsus mu yapıyorlar ya. :/
Valla mı lan? Sonunda görücez mi duzgun savaslar.Yeni bölümde böyleyiz. Wano'nun en iyi bölümü geliyor, her sayfası dopdolu.
Corona Oda'nın oyunu. Sırf bu bölüm öncesi ara vermek için Dünyanın içinden geçtin Oda!Yeni bölümde böyleyiz. Wano'nun en iyi bölümü geliyor, her sayfası dopdolu.
Bize erken gelmez ama değil mi? Çok merak ettim şimdi.Tay, ara Oda'dan kaynaklı olmadığı için bölüm sızdı dedi.
Sanmıyorum.Bize erken gelmez ama değil mi? Çok merak ettim şimdi.
Hikaye odaklı bir doluluk mu.? Yoksa aksiyon mu.?Tay, ara Oda'dan kaynaklı olmadığı için bölüm sızdı dedi.
Savaş yok.Valla mı lan? Sonunda görücez mi duzgun savaslar.