Çok rahat yayımlanır. 1990 yılında değiliz.https://twitter.com/CoronaTurkey/status/1246935743534112775?s=19
Burda yazıyor. Bi kiaç yerde daha gördüm. Çizilir ama yayınlamamaz
Tabikide vs falan ugrasmiyor. Ogrenemedin mi hala? Iki kilic tokusturulur, 5 gunluk amansiz dovus( sönmeyen alevler) ve mutlu son.Oda şimdi ne yapıyordur acaba ...Hangi vs leri çiziyordur.Luffy nin G5 in tasarımını bitirdi mi?Uyanış bu ark mı yoksa diğer arklarda mı ortaya çıkacak.Big Mom ve Kaido için ne düşünüyor .Rock korsanlarının geçmişini gösterecek mi ?
Neyse bunlar önemsiz de asıl bunlar nolacak ? Zoro ve Hiyorinin düğünü kır dügünümü yoksa normal mi olacak. Chopperin çocukları konuşan geyik mi yoksa normal geyik mi olacak. Sanji ilerde Nami yi mi yoksa Robin imi alacak.Yoksa her ikisini mi.Çocukları olursa kaşları nasıl olacak.
Dragon un smokerı engellmesinden başka icraatını görmedik .Böyle kaçak dövüşmeye hala devam edecek mi? Sabo nun idamını basacak mı?
Aklımda deli sorular
1 ay kafa dinledi 2y sonrasını gördük Zoro eskiden yolunu kaybederdi ama bir işe yarardı şimdi oda yok Arc'da sadece figüran olarak gösteriliyor.......4 ay kafa dinlesin at gibi manga çıkarır
Fiziksel yayından vazgeçmeyecekler gibi geliyor bana.herkes evinde çalışıp dijital ortama hazırlar mangayı nedir ki :S hayır fiziksel olarak dergi çıkmasına bile gerek yok şu anda zaten çoğu onlineda da yayınlanıyor.
Fiziksel yayından önce zaten online yayınlıyolar insanlar internet üzerin den de satın alabilir dergiyi. Ohal bittiğinde de insanların satın aldığı dergiyi teslim ederlerFiziksel yayından vazgeçmeyecekler gibi geliyor bana.
Muhtemelen dediklerin yerine yeni bir mazlum prenses çiziyor, onunla alakalı yan karakterlere kafa yoruyordurOda şimdi ne yapıyordur acaba ...Hangi vs leri çiziyordur.Luffy nin G5 in tasarımını bitirdi mi?Uyanış bu ark mı yoksa diğer arklarda mı ortaya çıkacak.Big Mom ve Kaido için ne düşünüyor .Rock korsanlarının geçmişini gösterecek mi ?
Neyse bunlar önemsiz de asıl bunlar nolacak ? Zoro ve Hiyorinin düğünü kır dügünümü yoksa normal mi olacak. Chopperin çocukları konuşan geyik mi yoksa normal geyik mi olacak. Sanji ilerde Nami yi mi yoksa Robin imi alacak.Yoksa her ikisini mi.Çocukları olursa kaşları nasıl olacak.
Dragon un smokerı engellmesinden başka icraatını görmedik .Böyle kaçak dövüşmeye hala devam edecek mi? Sabo nun idamını basacak mı?
Aklımda deli sorular