Nazının geçtiklerine sinirlendiyse belki bu sefer daha sağlam spo gelir : ))Bu hafta erken spoiler gelmeyebilir. Bizim Tay bayağı sinirlenmiş Jinbe detayı kendisine söylenmedi diye.
Nazının geçtiklerine sinirlendiyse belki bu sefer daha sağlam spo gelir : ))Bu hafta erken spoiler gelmeyebilir. Bizim Tay bayağı sinirlenmiş Jinbe detayı kendisine söylenmedi diye.
Bu hafta erken spoiler gelmeyebilir. Bizim Tay bayağı sinirlenmiş Jinbe detayı kendisine söylenmedi diye.
Olayın aslını da öğrendim az önce. Tamamen kendi salaklığı. Bu Tay azılı bir Jinbe düşmanı, adını bile duyunca deliriyor. Kaynağı buna Jinbe var bölümde demiş, bu da 1 Nisan şakası yapıyorlar sanmış karakteri sevmiyor diye.Nazının geçtiklerine sinirlendiyse belki bu sefer daha sağlam spo gelir : ))
Lan bu balık size ne etti?Olayın aslını da öğrendim az önce. Tamamen kendi salaklığı. Bu Tay azılı bir Jinbe düşmanı, adını bile duyunca deliriyor. Kaynağı buna Jinbe var bölümde demiş, bu da 1 Nisan şakası yapıyorlar sanmış karakteri sevmiyor diye.
@Jiso bu sen misin lsdkfjlsdjfOlayın aslını da öğrendim az önce. Tamamen kendi salaklığı. Bu Tay azılı bir Jinbe düşmanı, adını bile duyunca deliriyor. Kaynağı buna Jinbe var bölümde demiş, bu da 1 Nisan şakası yapıyorlar sanmış karakteri sevmiyor diye.
Benim de aklıma direkt o geldi.@Jiso bu sen misin lsdkfjlsdjf
Bölüm çıkınca jinbei falan dedim baya hareket falan çekti bana dkfkfkfkBenim de aklıma direkt o geldi.
Momo gitti artık bence. Orochi Kaido ile konuşturmak için istemiştir. Kaido da antikdilçen var mı senin diye sorar : ))Haftaya büyük ihtimal Neko teşrif eder kadro tamamlanır.Bonus olarak gelirse sadece Marko gelir.Gelmezse zaten Neko boş beleş bir iş yapmış olur.Kanımca gelecek Marko .Belki Kanjuroyu durdurur
Jinbei'ye "tayfa üyesi" anlamında ben de pek ısınamadım. Ama nedir bu nefret : ))Olayın aslını da öğrendim az önce. Tamamen kendi salaklığı. Bu Tay azılı bir Jinbe düşmanı, adını bile duyunca deliriyor. Kaynağı buna Jinbe var bölümde demiş, bu da 1 Nisan şakası yapıyorlar sanmış karakteri sevmiyor diye.
Vinsmoke Vol.2 lan buElbaf arkında Usopp’a odaklanılacağı kesinleşti. Yasopp çok çapkınmış ve her limanda bir sevgilisi olan bir tipmiş. Elbaf geleneksel keskin nişancılık turnuvasının düzenlendiği yer olduğu için Usopp’un tüm kardeşleri birbirinden habersiz o adada toplanacakmış. Oda’nın editörlerinin paylaştığı görsel: