Oldu o zamanBundan sonra benim (bu mesaj dahil) herhangi bir mesajımı alıntılarsan, seni siteden süresiz olarak uzaklaştırırım. Aynı şekilde ben de senin hiçbir mesajını alıntılamayacağım. Umarım yeterince açık konuşmuşumdur.
Oldu o zamanBundan sonra benim (bu mesaj dahil) herhangi bir mesajımı alıntılarsan, seni siteden süresiz olarak uzaklaştırırım. Aynı şekilde ben de senin hiçbir mesajını alıntılamayacağım. Umarım yeterince açık konuşmuşumdur.
reis çok iyi değil mi ama ya jhahahahhahaha kırıldım ulan gülmekten sAD:sdlYalnız bunu övgü kabul eder.
Ben seni uyardım, sen takmadın. Yine de süresiz banlamadım, bir yıl sonra gelirsin canın isterse.Oldu o zaman
Big Mam kalp krizi geçirip ölse bile şaşırmam artık.İurgu konusunda çöpleri oynuyor mangaka.Beni korkutan bir senaryo kurgusundan bahsediliyor. Umarım öyle bir şey olmaz.
Buzzer atmış resmen.Son saniye üçlüğü yollamış.Son vuruşta home-run vurmuş.Touchdownın kralını yapmış.reis çok iyi değil mi ama ya jhahahahhahaha kırıldım ulan gülmekten sAD:sdl
Olacak reis. Kurgu sonuna kadar iğrençleşecek plot armorlar hava da uçuşacak ben hazırladım kendimi gönder gelsin.Beni korkutan bir senaryo kurgusundan bahsediliyor. Umarım öyle bir şey olmaz.
Hayır, o tür bir şey değil. Sonucu gösterip, geriye dönüşler yapılabilirmiş.Big Mam kalp krizi geçirip ölse bile şaşırmam artık.İurgu konusunda çöpleri oynuyor mangaka.
Buzzer atmış resmen.Son saniye üçlüğü yollamış.Son vuruşta home-run vurmuş.Touchdownın kralını yapmış.
Zoro fanının günlük hayattaki halini ne güzel yansıtmış canını yediğim :xdxdBig Mam kalp krizi geçirip ölse bile şaşırmam artık.İurgu konusunda çöpleri oynuyor mangaka.
Buzzer atmış resmen.Son saniye üçlüğü yollamış.Son vuruşta home-run vurmuş.Touchdownın kralını yapmış.
Yani dövüşü atlamaktan mi bahsediyorsun ?Hayır, o tür bir şey değil. Sonucu gösterip, geriye dönüşler yapılabilirmiş.