Bakalım Page One'ı görecek miyiz. Görmezsek dövüşleri yarım kalmamış demektir.
WB almadı işte. Xebec almış.Hee...
O zaman haklısın diyecem de bu adamları biraraya getirip komutası altına almış ise bileğinin hakkıdır demek gerekecek o yüzden de.
Amaan Baba'ya laf yoksa gerisi teferruat. Ben spoiler yemeden alayım voltamı.
Queen'e bak Smoothie'ye şekil yapıyor.Smoothie bunun suyunu sıkarOnidedir la nerede olacaklar. Ana çocuklarına değer veren biri. Denizlerde komaz onları
Cracker olaydi böyle olabilirdi dovusler bak negzel
Alışılmadık bir durum değil mi ?Bu bölüm ile büyük savaş başlıyor mu?
Gözlerim yaşardıAlışılmadık bir durum değil mi ?
Yav şimdi sahne atıcam üşeniyorum. Neyse dediğin gibi olsun.Aokijinin zorodan çok farklıydı daha çok katanınkine benziyordu.
Çogu amiral ve yonkouda çıkacaktır bu haki hepsinde demiyorum tabiki yinede. Bm trol takılıyor hep kata bile tam konsantre olmayınca geleceği göremiyordu.
Zoro hariç diğerleri hakkında haklısın. Ama Zoro'nun sağ kol alması normal bir şey. Adamın cephanesi dolu boşalacak yer arıyor. Burda yazdım. Trio içinde en fazla p-up'a sahip kişi Zoro.Bizimkiler sanıyorum bir manga karakteri olduğunun ve hikayenin gidişatının onların lehine olacağının bilincinde. Nasıl olsa iyiler kazanacak diyorlar herhalde. Bu yersiz özgüvenin ve hadsizliğin başka açıklaması olamaz. Bir YONKO'ya tek dalmak ve fişini çekmek için tartışıyor olmaları, Sanji'nin King'e dayılanması falan lan siz hayırdır ya. Spoiler gerçekse diye yazıyorum, Zoro - Sanji kim bir yonko sağ kolunu sololamak kim *******. Luffy, Law, Kid kim bir yonkonun işini tek başına bitirmek kim anasını satayım. Güldük, eğlendik yeter. Şu tarz senaryoları fake olsa bile düşünmek rahatsız ediyor.