Onlar için daha erken. King'i, Sanji tutuyor kostüm ile. Ondan inandırıcı gelmedi bana.Arcla ilgili tahminlerini veya duyumlarını yazar mısın?
BM nasıl devre dışı kalır?
Onlar için daha erken. King'i, Sanji tutuyor kostüm ile. Ondan inandırıcı gelmedi bana.Arcla ilgili tahminlerini veya duyumlarını yazar mısın?
BM nasıl devre dışı kalır?
Yine Zoro hariç herkes şov yapıyor.Onu bilmiyorum da, King şov var deniyor.
Getirin oradan bir Monet, Zoro abimiz şov yapacakYine Zoro hariç herkes şov yapıyor.
King'i Sanji tutuyorsa işimiz uzunsjsjsnsnsnsnYine Zoro hariç herkes şov yapıyor.
Yazıyı şuraya kadar ilk okuduğumda ki tepki "nE?" oldu ama kesinliği yoksa bana da pek inandırıcı gelmedi. Sanji King'i tutabiliyorsa Zoro'ya neler yaptırmaz bu adam onun için aman güç dengelerine iyice sıçmasın.Onlar için daha erken. King'i, Sanji tutuyor kostüm ile. Ondan inandırıcı gelmedi bana.
Sil mesajı sil Zoro Kaido'ya tek atacak yoksa : POnlar için daha erken. King'i, Sanji tutuyor kostüm ile. Ondan inandırıcı gelmedi bana.
Yazıklar olsun...Getirin oradan bir Monet, Zoro abimiz şov yapacak
Öyle olsa ben mutlu olurum ya. Sanji'ye bunu yaptıran, Zoro'ya ne yaptırır artık; sen düşün. Dof-Fuji olayı gibi düşün.King'i Sanji tutuyorsa işimiz uzunsjsjsnsnsnsn
Yazıyı şuraya kadar ilk okuduğumda ki tepki "nE?" oldu ama kesinliği yoksa bana da pek inandırıcı gelmedi. Sanji King'i tutabiliyorsa Zoro'ya neler yaptırmaz bu adam onun için aman güç dengelerine iyice sıçmasın.
Bakınız, adamlar çözmüş işi.Sil mesajı sil Zoro Kaido'ya tek atacak yoksa : P
Bana da inandırıcı gelmedi ama bir saldırısı durmuş olabilir. Yeri gelince Chopper BM durduruyor.
Valla kostümü alsın gene şov yapsın reis de King nedir abi Katakuri dengi adamı Sanji kostüm aldı diye King'i alacaksa ohooo Enma ile de Zoro Kaido'yu alırsa şaşırmamak lazım Luffy'de Big Mom ve korsanlarını sololar artık. Kidd ve Law falan ne yapar bilemiyorum.Bakınız, adamlar çözmüş işi.
Yine Zoro hariç herkes şov yapıyor.