Luffy varken şov yaparsa Oda'ya küfür yağdırırım.Onu bilmiyorum da, King şov var deniyor.
@Meiou
Bir yer de tansiyon artıyorsa Luffy oradadır.
Luffy varken şov yaparsa Oda'ya küfür yağdırırım.Onu bilmiyorum da, King şov var deniyor.
Tay gelmedi daha, ama Surinamlı ön bilgi diye bir şeyler diyor. Çıkacağını sanmıyorum yine de.King şov varsa rakibinin kim olacağı da oturur biraz. Sevdim bu detayı, umarım çıkar.
Yazıklar olsun onca kişi bir kişiyi tutamamışTay gelmedi daha, ama Surinamlı ön bilgi diye bir şeyler diyor. Çıkacağını sanmıyorum yine de.
- Kanjuro fled. Onigashima learned alliance is coming. King went to patrol immediately and all defense system of Onigashima has activated.
Kanjuro herkesten uzakta bir yerdeydi.Yazıklar olsun onca kişi bir kişiyi tutamamış
Law için büyük sıkıntı değil. Çokta uzak değildi ayrıca birbirleriyle konulma mesafesindeler sonuçtaKanjuro herkesten uzakta bir yerdeydi.
Bu kanjura herhalde kendinden 3 5 tane çizmis ne olur ne olmaz diye, o yüzden kimse bulamıyor bunu.Kanjuro herkesten uzakta bir yerdeydi.
Serideki uzaklıkları konuşma olarak baz alma. Savaşta idam platformunda olanlar, ta savaşın diğer ucundaki adamlar ile konuşuyordu.Law için büyük sıkıntı değil. Çokta uzak değildi ayrıca birbirleriyle konulma mesafesindeler sonuçta
Adam BM varken şov yapıyorLuffy varken şov yaparsa Oda'ya küfür yağdırırım.
@Meiou
Bir yer de tansiyon artıyorsa Luffy oradadır.
Arcla ilgili tahminlerini veya duyumlarını yazar mısın?Kanjuro herkesten uzakta bir yerdeydi.