Bu arka dair yapılan hiçbir yorumda adı geçmiyor. Genel yorum kısmında esir alındığı konuşuluyor.@Smoker san Jinbe ile ilgili bir şey diyen var mı? Görebilecek miyiz ileride?
Bu arka dair yapılan hiçbir yorumda adı geçmiyor. Genel yorum kısmında esir alındığı konuşuluyor.@Smoker san Jinbe ile ilgili bir şey diyen var mı? Görebilecek miyiz ileride?
Ben demiştim.Shinobu olayı da çıktı desek doğru olur sanırım. Gerçek olan yakalanmış. Muhtemelen dediğin gibi Kanjuro'nun işleri.
Bu arka dair yapılan hiçbir yorumda adı geçmiyor. Genel yorum kısmında esir alındığı konuşuluyor.
Ölmüş mü la? şasldkjaıhdajdkasdjsdasjhdashdajda gebersin@Jiso O kadar ölsün diyordu. Diye diye ölmüş haberini alacağız galiba.
Esir olarak konuşuluyormuş. Hala bir umut gibi.Ölmüş mü la? şasldkjaıhdajdkasdjsdasjhdashdajda gebersin
Kim esir almış o eziqi? Spoilere felan bakamadım ..Esir olarak konuşuluyormuş. Hala bir umut gibi.
Öyle spoiler yok zaten. Genel yorumlarda öyle konuşuluyormuş. Ama bak tayfa göründü Jinbe hala yok. Mom geleli 1 hafta oldu geçiyor Jinbe hala yok. Mom tarafından esir alınması olasılık dahilinde sanki.Kim esir almış o eziqi? Spoilere felan bakamadım ..
Haftaya bölüm olmadığı için kulislerde konuşulan teorilere dair derleme bir konu açacağım.
Haftaya bölüm olmadığı için kulislerde konuşulan teorilere dair derleme bir konu açacağım.