Kaynak sağlam. Net olarak bölümü gördükleri belli.Yakın çıkmış yine, o da iyi.
Kaynak sağlam. Net olarak bölümü gördükleri belli.Yakın çıkmış yine, o da iyi.
Bir de spoiler vermeyi bilseler. Mala diyorum ki, sadece bölümde olanları yaz. Tayfadakiler kıyafetlerini değiştirmiş diyor. Üzerine 70 tane yorum yapıyor onunla alakalı, o arada başka şeyler de diyor. Karman çorman oluyor.Kaynak sağlam. Net olarak bölümü gördükleri belli.
Adamlar mikrofon bulmuşken ailesine selam söyler gibi dinleyici varken yorumlarını akıtıyorlar : PBir de spoiler vermeyi bilseler. Mala diyorum ki, sadece bölümde olanları yaz. Tayfadakiler kıyafetlerini değiştirmiş diyor. Üzerine 70 tane yorum yapıyor onunla alakalı, o arada başka şeyler de diyor. Karman çorman oluyor.
Shinobu olayı da çıktı desek doğru olur sanırım. Gerçek olan yakalanmış. Muhtemelen dediğin gibi Kanjuro'nun işleri.Yakın çıkmış yine, o da iyi.
Öldü o öldü.Jinbei ne zaman gelicek yahu.
Bu video'yu atmak istemezdim ama atmak zorunda kaldım oradakini balık olarak hayal edebilirsinJinbei ne zaman gelicek yahu.
Linlin mi öldürdüÖldü o öldü.
Balık ölümsüz yav.Kata ile gelir bence.Bu video'yu atmak istemezdim ama atmak zorunda kaldım oradakini balık olarak hayal edebilirsin
@Jiso O kadar ölsün diyordu. Diye diye ölmüş haberini alacağız galiba.Jinbei ne zaman gelicek yahu.