Böyle bir senaryoyu ancak Anayı aradan çıkarmak için olursa kabul edebilirim. Kaido, Anaya karşı çok zorlanmadan galip gelecek.Ana'yı yine tatlı krizine sokup, tatlıyı Kaido yedi diyerek onun üstüne salacaklar.
Böyle bir senaryoyu ancak Anayı aradan çıkarmak için olursa kabul edebilirim. Kaido, Anaya karşı çok zorlanmadan galip gelecek.Ana'yı yine tatlı krizine sokup, tatlıyı Kaido yedi diyerek onun üstüne salacaklar.
Kahretsin.Ana'yı yine tatlı krizine sokup, tatlıyı Kaido yedi diyerek onun üstüne salacaklar.
Reis içten yanmalıların zamanı geçiyor. Belki trende ayak uydurup elektrikli versiyonu çıkartır İşin şakası bir yana yeni hakisiyle power up aldı zaten. Ben gear yükselteceğini sanmıyorum o yüzden.Yeni gear gelecek büyük ihtimal.İçten patlatmalı g5 hayırlı olsun.
Diğer şeyler tamam da buna inanmıyorum. Oda'nın bu kadar sıçacağına inanmayı reddediyorum, hayır olamaz.Ana'yı yine tatlı krizine sokup, tatlıyı Kaido yedi diyerek onun üstüne salacaklar.
Benim kumarım biter. Herkese hayırlı geceler.Ana'yı yine tatlı krizine sokup, tatlıyı Kaido yedi diyerek onun üstüne salacaklar.
Ben kesin yapar diyorum valla. Vizyonsuz hıyar.Malum senaryo hoşunuza gitmiyor, biliyorum. Ancak kaç kişi kendinden emin bir şekilde "Oda böyle bir şey yapmaz" diyebiliyor?