işallah öyle olur yakuzalar dışında zaten bir şey kalmadı anlatılcak udon'da.Herhalde parçalı olacak sağdan soldan. Öyle anladım.
işallah öyle olur yakuzalar dışında zaten bir şey kalmadı anlatılcak udon'da.Herhalde parçalı olacak sağdan soldan. Öyle anladım.
Onigashima'dan haber yok mu ?Yeşili ve doğayı sevenlere kötü haber. Hikaye Udon'dan devam edecek diye haber aldım.
Kidin kelepçeleri, 4 tane hapishane bölgesine gidip yakuzalari ikna etme, smile kullanıcıları falan derken 2 3 bölüm daha çıkarır buradanişallah öyle olur yakuzalar dışında zaten bir şey kalmadı anlatılcak udon'da.
yakuzalar hyogoro'yu tanıyorsa bençe ikna edilmerine gerek kalmaz üstelik luffy özgürlükletini geri vercek adamlara iknalık bir durum olmaz bençe.Kidin kelepçeleri, 4 tane hapishane bölgesine gidip yakuzalari ikna etme, smile kullanıcıları falan derken 2 3 bölüm daha çıkarır buradan
Allah'ın Udon'uUdonculuk kazanacak! Udon evimiz Luffy babamız. Go home yeşilciler!
Detayları almadım henüz.Onigashima'dan haber yok mu ?
Alıştık artık dayak yemesine, mesaj vermesine ne gerek var? Kata ile zirveyi görmüştü zaten ama Kaido başka bir boyut kazandıracak olaya xdUdon aslında bir mesaj.Kaido odunu verecek demek istiyor mangaka.Seninki daha çok dayak yiyecek.
- Ben geleceği görüyom.
- Çaaaaat ! Bunu da gördün mü ?
- Akış yapıyom ben ak bakayım kollarıma ooohh ferahlık geldi.
- Getirin odunu atarsın artık bunu da nehre.