OP bitmiş.Oradan Yakuza falan neyin derken 2 3 bölüm daha çıkarır.
Babanuki, Solitaire önemli rakip tabii. Kim Drake, Kyoshiro, Page1, Hawkins görmek ister ki
OP bitmiş.Oradan Yakuza falan neyin derken 2 3 bölüm daha çıkarır.
Babanuki, Solitaire önemli rakip tabii. Kim Drake, Kyoshiro, Page1, Hawkins görmek ister ki
Muz yok mu muz? Muz önemli.Oradan Yakuza falan neyin derken 2 3 bölüm daha çıkarır.
Luffy fanı olmayla alakası yok ki keke. Luffy'i çoğu kişi seviyor zaten, sorun Jump'ın baskısıyla ya da kendi hoppalığıyla sündürmesi. WB'yi koy yine sıkılır insan, karakterle alakası yok.Ne olay olur ki artık la Udon'da? Kawamatsu da ortaya çıktı, ortada çöpler var döve döve gidecekler işte. Başka bir karakter getirtip uzatmanın anlamı da yok.
Bu bölüm içinde hem Udon'a, hem Zoro-Sanji tarafına hem de Ashura-Kinemon tarafına bile değinebilir. Ne uzattın yaa, beb Luffy fanıyım ben sıkıldım. Hayır adam bir şey de yapmıyor ki, sırf Kawamatsu gelsin diye kral hakiyle bayılacak adamlar, iki silkelense düşüp ayağını koracak adamlar Luffy'yi oyalıyor.
Milley sanıyor ki Udon gitse etraf şenlenecek, orayı da bu tarz işlerse oradan da sıkılacağız. Yoksa Udon tarafında da bir sürü malzeme vardı da Oda p*ç etti.
Böylesi daha çok nefret ettiriyor. Luffy, Kid, Big Mom, Kawamatsu ve Queen'in olduğu 20 bölümlük Udon'da kauda değer ne oldu?Luffy fanı olmayla alakası yok ki keke. Luffy'i çoğu kişi seviyor zaten, sorun Jump'ın baskısıyla ya da kendi hoppalığıyla sündürmesi. WB'yi koy yine sıkılır insan, karakterle alakası yok.
Odun göreceğimize Udon görürüz ne güzelYeşili ve doğayı sevenlere kötü haber. Hikaye Udon'dan devam edecek diye haber aldım.
Udon aslında bir mesaj.Kaido odunu verecek demek istiyor mangaka.Seninki daha çok dayak yiyecek.Udonculuk kazanacak! Udon evimiz Luffy babamız. Go home yeşilciler!
Herhalde parçalı olacak sağdan soldan. Öyle anladım.@Smoker Sadece udon tarafı mı olaçak. Yoksa yarısı udon yarısı başkent olabilir mi.?