Eminim zordur. Aksini iddia etmedim ki, spoiler doğrudur ve yanlış diye laf bile yapmadım. Anlamam için gerek yok bence.Biraz da sen uğraş. Niye böyle çıkıyor anlarsın.
Eminim zordur. Aksini iddia etmedim ki, spoiler doğrudur ve yanlış diye laf bile yapmadım. Anlamam için gerek yok bence.Biraz da sen uğraş. Niye böyle çıkıyor anlarsın.
Kaçma sorumluluktan, sen yaparsın, sen kralsın, aslansın sen!Eminim zordur. Aksini iddia etmedim ki, spoiler doğrudur ve yanlış diye laf bile yapmadım. Anlamam için gerek yok bence.
Ben 974'ü unuttum bile. 975 için heyecan yaptım şu an.
Ortak çalışma anlamında söylemiştim, aksini söyledin diye değil. İstemiyorsan sorun değil.Eminim zordur. Aksini iddia etmedim ki, spoiler doğrudur ve yanlış diye laf bile yapmadım. Anlamam için gerek yok bence.
Amin. Ahahah.974'ten umduğumu bulamadım, o yüzden.
Yok ben yanlış anlaşılmasın diye yazdım. Bir yardımım dokunacaksa isterim tabi ki.Ortak çalışma anlamında söylemiştim, aksini söyledin diye değil. İstemiyorsan sorun değil.
Eğer aralarında mandarince bilen varsa yardımcı olabilirim.Yurtta Çinli bir tanıdığım var.Benim içinde olduğum toplulukta hep güney asyalı elemanlar var ve içlerinde ingilizce bilen kişi sayısı çok az. Haliyle hepsi kendi dilinde bozuk bir şekilde konuşuyor. Ortak dil Tayca, Tayca bilenler bilmeyenler çeviri programları yazarak iletişim kuruyor. Ben de aynı şekilde Taycadan İngilizceye çevirerek anlamlı hale getiriyorum gelen bilgileri.
Çinliler vardı, ama kanaldan çıkardılar. Vietnamlı, Laoslu, Bangladeşli, Nepalli falan tanıyorsan olabilir.Eğer aralarında mandarince bilen varsa yardımcı olabilirim.Yurtta Çinli bir tanıdığım var.
Hahaha herkesin aklına aynı espri gelmiştir sanırım : ))Çinliler vardı, ama kanaldan çıkardılar. Vietnamlı, Laoslu, Bangladeşli, Nepalli falan tanıyorsan olabilir.
Spoiler bunun daha karışık hali.Hahaha herkesin aklına aynı espri gelmiştir sanırım : ))
Franky saraya sızmış.Spoiler bunun daha karışık hali.
Kyoshiro และ Hiyori ได้วางแผนที่จะกำจัด Orochi และ Kaido โดยที่พวกเขาวางแผนที่จะทำในขณะที่เทศกาลเฉลิมฉลองเทศกาลไฟกฎหมายเปลี่ยนแผนทั้งหมดตามทิศทางของ Kyoshiro นอกจากนี้เขายังติดต่อกับ Drake และ Kid อย่างไรก็ตามเด็กปฏิเสธที่จะช่วย Franky นำเรือทั้งหมดไปที่ ทางเหนือของ Wano และ Thousand Sunny ยังมีชีวิตอยู่เพราะคนของ Orochi ทำลายรูปวาดของ Kanjuro ทีมของเรารวมตัวกันอีกด้านหนึ่งของเกาะผู้ส่งสารหนึ่งคนมาบอกแผนใหม่ให้ Nine Scabbards.