Bunlar da net bilgiler değil. Çıkmayabilir.FB sayı ortasında bitiyor heralde gelen spoilera bakarsak.FB devam ediyor demisti ama bitmiyor dememisti Smoker.
Bunlar da net bilgiler değil. Çıkmayabilir.FB sayı ortasında bitiyor heralde gelen spoilera bakarsak.FB devam ediyor demisti ama bitmiyor dememisti Smoker.
Oden herhalde bir mesajcı olamaz değil mi? Oden olsa daha farklı bir şekilde spoilerı verirdi. Toki olabilir o zaman. Yoksa kaç yıl önce geldi ama bizim için bir önemi kalmıyor. Bir şekilde hayatta olabilir mi? O bilgileri bizimle paylaşması lazım çünkü.Öldüğünü sandığımız biri ise?
O zaman ya Oden ya da TokiÖldüğünü sandığımız biri ise?
Yasue yaşıyorsa gayet şok yaşatır aslında.Kid reisi de Oda süpriz olarak saklıyor ya. Nazlandırıp nazlandırıp duruyor. Bu adam en lazım olduğu anda ortamlara dalacak. Bundan şüphesi olan bir forum üyesi yoktur herhalde.
Oden herhalde bir mesajcı olamaz değil mi? Oden olsa daha farklı bir şekilde spoilerı verirdi. Toki olabilir o zaman. Yoksa kaç yıl önce geldi ama bizim için bir önemi kalmıyor. Bir şekilde hayatta olabilir mi? O bilgileri bizimle paylaşması lazım çünkü.
Başka da şok yaratacak kadar ölmüş birisi yoktu herhalde?
İsmini vermeyeceğim. Ortalığı karıştırmaya gerek yok.Kid reisi de Oda süpriz olarak saklıyor ya. Nazlandırıp nazlandırıp duruyor. Bu adam en lazım olduğu anda ortamlara dalacak. Bundan şüphesi olan bir forum üyesi yoktur herhalde.
Oden herhalde bir mesajcı olamaz değil mi? Oden olsa daha farklı bir şekilde spoilerı verirdi. Toki olabilir o zaman. Yoksa kaç yıl önce geldi ama bizim için bir önemi kalmıyor. Bir şekilde hayatta olabilir mi? O bilgileri bizimle paylaşması lazım çünkü.
Başka da şok yaratacak kadar ölmüş birisi yoktu herhalde?
Öldüğünü sandığımız biri ise?
Günümüz olayları başlasın, bana yeter.Ben de merak ettim. Güzel bir bölüm geliyor gibi.
Şok etkisi yaratır, o kesin.Kanjuro gemiyi kurtardı diye sövecektim aslında. Bm tayfası şok etkisini dibine kadar karşılar demek istemiştim.....