Hala umutluO da bir işler çeviriyor gibi göründü ama bakacağız.
Hala umutluO da bir işler çeviriyor gibi göründü ama bakacağız.
Tabi ki her anlamda. Sen Doffy'den ümidimi kestim deme sakın bana.Hala umutlu
Doffy sama hazretleri dinleniyor şimdi onluk bir sknti yok reis kahkaha atıp oh ne güzel kaos var diye eğleniyordu fufufufu xdTabi ki her anlamda. Sen Doffy'den ümidimi kestim deme sakın bana.
Denizci o arkadaş kaçırdın mı o bölümü ? Amacı hükumet lehine bir şeyler yapmak orada.O değilde x Drake neyin peşinde anlayan var mı ? Luffye borcu var babasından dolayı ...haftaya bu borcu öder sanırım.
Roşi ölmemiştir ve yine haindir.Şu hain kim çıkacak onu daha merak ediyorum.
Niye sadece Luffy? Law niye görmezden geliniyor. Luffy'de Doffy'de Law'ın verdiği hasarları kabul etti. Geçtim, Rosa'ya Luffy'i getiren Law. Bir teşekkür gerekiyorsa Luffy ve Law'a yapmalı.O değilde x Drake neyin peşinde anlayan var mı ? Luffye borcu var babasından dolayı ...haftaya bu borcu öder sanırım.
Niye sadece Luffy? Law niye görmezden geliniyor. Luffy'de Doffy'de Law'ın verdiği hasarları kabul etti. Geçtim, Rosa'ya Luffy'i getiren Law. Bir teşekkür gerekiyorsa Luffy ve Law'a yapmalı.
Onun Drake olduğu belli değil bence. Ne kadar fark eder bilmiyorum ama Drake'ın gözüktüğü sahneleri karşılaştırdım. Her yerde onun pelerin içini beyaz yapmışlar. Coby'e bilgi vermeden bi sayfa öncesi gizem kasarken bile beyaz. Hapis sahnesinde bulunanın pelerin içi siyah.Zaten Drake, Law ı hapisten kurtararak hem Law a hemde Luffy e yardım etti bence ama yetmez bizzat Luffy e yapması lazım yardımı.Büyük planlar için var Law seride .Luffy kazanacaksa bu Law ın planları sayesinde olacak eminim.