Yoo Shinobu'dan hala şüpheleniyorum ben. Kim ne derse desin.Kadın tipsiz diye kadını hain yaptın tabi uğrarsın!
Benim bekleyipte hayal kırıklığı yaşadığım konu orası değil.
Yoo Shinobu'dan hala şüpheleniyorum ben. Kim ne derse desin.Kadın tipsiz diye kadını hain yaptın tabi uğrarsın!
Ben hayal kırıklığına uğradım ama ya.
Tiple değil hareketleri tam hainlikti gerçi ben o fb ye de güvenmiyorum... Hain çıkmayacak diye bir kaide mi var sjshshKadın tipsiz diye kadını hain yaptın tabi uğrarsın!
20 yıl içinde Ashura'nın nasıl değiştiğini de gördük yani.Tiple değil hareketleri tam hainlikti gerçi ben o fb ye de güvenmiyorum... Hain çıkmayacak diye bir kaide mi var sjshsh
+1Shinobu'nun hain çıkma ihtimali Kın'lardan daha düşük ihtimal. Hiyori'nin bir sonraki planda parmağı var ama. Eğer Orochi Hiyori'nin yaşadığını öğrendiyse onun Komurasaki olduğunu da öğrenmesi gerekirdi bu durumda Kyoshiro'nun kafası gidebilirdi ama sadece Hyori'nin yaşadığını ve Kuzey Mezarlığı'nda saklandığını öğrendi. Demek ki kendisine bilgi götüren kişi detay vermemiş. Orochi tuzak kurdum sanıyor ama tuzağa çekilmiş olabilir.
Bu Law ne işe yarar ey Trao ajahshshshs tam o olaylar Lawlıktı ha ajshsgs20 yıl içinde Ashura'nın nasıl değiştiğini de gördük yani.
Sadık gösterecek ki casus çıkması vurucu olsun.
Beni hayal kırıklığına uğratan; Orochi'nin planlarını Law halleder diyordum. Teorileri bile yapılmıştı. Gelen spoiler doğru ise Denjiro hallediyormuş.
O da bir işler çeviriyor gibi göründü ama bakacağız.Bu Law ne işe yarar ey Trao ajahshshshs tam o olaylar Lawlıktı ha ajshsgs