Ekleyebilirsin. Türkçe olarak da koy istersen. Benim eklememe sebebim bunlar spekülasyon olduğu için değişiyor sürekli.Smoker izin verirse, şu andan itibaren gelen yeni spoilerleri eklemeye başlayacağım.
Ekleyebilirsin. Türkçe olarak da koy istersen. Benim eklememe sebebim bunlar spekülasyon olduğu için değişiyor sürekli.Smoker izin verirse, şu andan itibaren gelen yeni spoilerleri eklemeye başlayacağım.
Öyle olsa Zoro sonrasında tekrar ağacı kesmeye çalışırken başka yerleri de keserdi. Fakat kılıcı kontrol etmeye çalışırken sadece ağacı kestiği kısımlarda var. Bakacağız artık Oda2ya kalmış bir şey. İşine geldiği gibi bükebiliyor.Başka bir kılıca 10 birim haki yükleyebilen birisi Enma ile atıyorum 30-40 yüklüyor. Fazladan b.haki sağlıyor işte bir nevi.
Gönderdiği slashlar daha güçlü oluyor. Yani ne silahlanma hakisi gelişiyor, ne de daha iyi hakili slash yolluyor. Sadece bastığı haki kadar saldırı gücü artıyor. Ne kadar haki verirsen o kadar güçlü saldırılar yapıyorsun yani.Zoro'nun direkt olarak kendisinin hakili slash yollamasından farkı nedir bunun tam olarak? Ben tam oturtamadım bunu kafamda.
Tamamdır. Şu andan itibaren gelen spoilerleri eklerim. Her hafta temizler ve yenilerim.Ekleyebilirsin. Türkçe olarak da koy istersen. Benim eklememe sebebim bunlar spekülasyon olduğu için değişiyor sürekli.
Anladım, sağ olasın. Smoker de güzel açıklamış.Gönderdiği slashlar daha güçlü oluyor. Yani ne silahlanma hakisi gelişiyor, ne de daha iyi hakili slash yolluyor. Sadece bastığı haki kadar saldırı gücü artıyor. Ne kadar haki verirsen o kadar güçlü saldırılar yapıyorsun yani.
G4 gibi düşünebiliriz, sanırım G4 formunda da Luffy'nin haki kullanımı ile diğer formları arasında fark vardı güç olarak.
Söylemek istediğim şeyle, yaptığın kıyasın alakası yok. Farklı güçler katan kılıçlar olsa sorun ortadan kalkmıyor çünkü. Bahsedilen şey power upın ne kadar beleş olduğu.Seride milyon tane meyve var. Haki gücünü arttıran kaç silah var peki.
Seni kandırmışlar.@Roronoa Zoro @William cutting
O bölümü açıp tekrar okudum. Yanlış anlamışım olayı. Haki veriyorsun, Enma da bunu diğer kılıçlardan çok daha büyük bir güce çeviriyor. Kılıcın olayı budur.