Benim ailem katledildi Smoker, o yüzden okuyamadım. Sen spoilerı ver ben konunu okuyacağım.Konumu üç beş kişi okudu. O yüzden ceza verdim. Spoiler yok bu hafta size.
Benim ailem katledildi Smoker, o yüzden okuyamadım. Sen spoilerı ver ben konunu okuyacağım.Konumu üç beş kişi okudu. O yüzden ceza verdim. Spoiler yok bu hafta size.
Hangi konu ?Konumu üç beş kişi okudu. O yüzden ceza verdim. Spoiler yok bu hafta size.
"Meşe adasının gizemi" Nasıl okumazsın?Hangi konu ?
Bekliyoruz hocam.Ben çoktan Yuko-san ile görüşüp detayları öğrendim. Belki buraya da yazarım.
Ben okuyanlardanım. : )) Baya okuyan var aslında. Yorumlar ertelenmiştir millet spoiler heyceanında : DKonumu üç beş kişi okudu. O yüzden ceza verdim. Spoiler yok bu hafta size.
Okuduk da yorum atmadık sen spoiler'ı paylaş onu yorumlarız ödeşiriz... :/Konumu üç beş kişi okudu. O yüzden ceza verdim. Spoiler yok bu hafta size.
Çok da ilgi çekici değilmiş be! Boş ver sen o konuyu :/Konumu üç beş kişi okudu. O yüzden ceza verdim. Spoiler yok bu hafta size.
“Bayan okuyan var” diye ikna etmeye çalışmak da ilginç olmuşBekliyoruz hocam.
Ben okuyanlardanım. : )) Bayan okuyan var aslında. Yorumlar ertelenmiştir millet spoiler heyceanında : D
Yemedi ama. Yanlış ikna yolu seçmişim. : )) Kadın demeliydim“Bayan okuyan var” diye ikna etmeye çalışmak da ilginç olmuş