Evet Oden FB sindeyiz. Odenin 15 yaşında Kaido ile karşılaşma ihtimali olmadığı için bu bilginin geçeceği bir manga sayfasına yakın değiliz demektir.Oden Fbsindeyiz ama epey bir bilgi öğrendik tek fbde.
Evet Oden FB sindeyiz. Odenin 15 yaşında Kaido ile karşılaşma ihtimali olmadığı için bu bilginin geçeceği bir manga sayfasına yakın değiliz demektir.Oden Fbsindeyiz ama epey bir bilgi öğrendik tek fbde.
Oden Fbsinde Kaido 15 yaşında değil zaten.Ayrıca bu fbde öğrenicez de demedim konuşulan bilgileri paylaştım.Bilgi doğruysa 20 yaşında falandır.Evet Oden FB sindeyiz. Odenin 15 yaşında Kaido ile karşılaşma ihtimali olmadığı için bu bilginin geçeceği bir manga sayfasına yakın değiliz demektir.
Güzel kurgulanmış eğer doğru spoiler değilse. Xebec'in böyle yansıtılması hoş olur.Konuşulanalara göre Kaido, Xebec'in tayfasında çömezken sadece 15 yaşındaymış.Xebec onu zevkine öldürecekken Linlin(28),onu tayfaya alması için Xebec'i ikna etmiş.Kaido şuan max 55 yaşında.Ayrıca Linlin tayfada herkesle anlaşabilen tek insanmış.
Perșembe spoilerBu yeni bölümün yanyınlanma tarihi ne bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Bu yeni bölümün yanyınlanma tarihi ne bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Artık fan çeviri ekipleri shonen jump serilerini saldığı için cumadan sonraya sarkabilir, en kötü ihtimal salı günleri resmi çeviri halinde yayınlanıyor. O zamana kadar raw'unu bulup İngilizceye çeviren çıkar ama.Bu yeni bölümün yanyınlanma tarihi ne bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Hayatında daha ilk defa Vista’yı gören Mihawk’ın Beyazsakal’ı görmüş olmasına imkan yok.Yarayı Roger vermediyse eğer beğenseniz de beğenmeseniz de geriye pek ihtimal kalmıyor.Shanks denince akla gelen 3 kişi Roger,Buggy,Mihawk.Wb Yoru’dan almış olabilir yarayı.Savaştaki hadiseye de bir kulp bulur artık.
Görse zaten Dof'a "O adamla aramızda ki farkı görmek istiyorum" demezdi.Hayatında daha ilk defa Vista’yı gören Mihawk’ın Beyazsakal’ı görmüş olmasına imkan yok.
Çift kişilikli.Görse zaten Dof'a "O adamla aramızda ki farkı görmek istiyorum" demezdi.
Aynı şekilde "Gerçek bir kılıç ustasi kılıcını çekmeden rakibi ile arasında ki farkı bilmelidir" Mihawk :S