Ölüm de var sonunda... Düşündüm de, şu fbde gördüğümüz en önemli 3 karakter de ölü şu anda.
Roger'ın tayfasına veda edişini göstermesi baya üzücü ve epik olacaktır.Ölüm de var sonunda... Düşündüm de, şu fbde gördüğümüz en önemli 3 karakter de ölü şu anda.
Buggy ve Orochi yaşıyor kardeş neyin kafasındasın?Ölüm de var sonunda... Düşündüm de, şu fbde gördüğümüz en önemli 3 karakter de ölü şu anda.
Bunu yazman bile içimi parçaladı. Bir de bunun Oden kısmı var ki, offff...Roger'ın tayfasına veda edişini göstermesi baya üzücü ve epik olacaktır.
Onların boyu devrilsin.Buggy ve Orochi yaşıyor kardeş neyin kafasındasın?
uu arkaplanda mesaj var...Şu anda kulisler.
Babalık da, Oden ne istese kabul ediyor. Tam bir kral ya. Şu saldırıdan kesin habersiz olacak bu adam.Roger takes back Oden to Wano. Also Whitebeard Pirates comes there. Roger and Whitebeard meets last time. Oden wants to stay in Wano and Whitebeard accepts.
Yeni bilgi.
Whitebeard niye gelmiş acaba?Roger takes back Oden to Wano. Also Whitebeard Pirates comes there. Roger and Whitebeard meets last time. Oden wants to stay in Wano and Whitebeard accepts.
Yeni bilgi.
Yani Kaidonun Wanoda konakladigini 20 yıldır bilmiyor oluşu enteresan gelir.Babalık da, Oden ne istese kabul ediyor. Tam bir kral ya. Şu saldırıdan kesin habersiz olacak bu adam.
Bilmiyorum da bir şekilde bağlayacak kesin. Babalık vefasızlık yapmaz.Yani Kaidonun Wanoda konakladigini 20 yıldır bilmiyor oluşu enteresan gelir.
Denizciler, Big Mom falan biliyorken hele. Big Mom nasıl girilecegini falan bile araştırıp buluyor Wanoya.