Kıvama gelmiş. Var mı güzel bir bilgi?Şu anda kulisler.
Kıvama gelmiş. Var mı güzel bir bilgi?Şu anda kulisler.
Anca toplandılar. Çok hüzünlü bir bölüm geliyor.Kıvama gelmiş. Var mı güzel bir bilgi?
3 hafta çok fazla geldi bana ya. OP'ye açım resmen.Anca toplandılar. Çok hüzünlü bir bölüm geliyor.
Yarına kadar tam bilgi gelmez. Şu an için kesin olan şeyler, Oden'in ayrılışı, Wano bölümlerinin tekrardan başlaması. Beyazbaba da var bölümde, net değil ama bu.3 hafta çok fazla geldi bana ya. OP'ye açım resmen.
Artık Kaido gelene kadar çok büyük bir şey olmayacak galiba.Yarına kadar tam bilgi gelmez. Şu an için kesin olan şeyler, Oden'in ayrılışı, Wano bölümlerinin tekrardan başlaması. Beyazbaba da var bölümde, net değil ama bu.
Meşhur Roger ve Beyazbıyık konuşması bu bölümde olacak sanırım. Güvendiğim bir kaynaktan duydum. Hem o kısımda neden Oden'den bahsetmedikleri de anlaşılır. Yine de Yuko-san'ı bekliyorumArtık Kaido gelene kadar çok büyük bir şey olmayacak galiba.
Teşekkür ediyoruz bilgiler için. Beklemedeyiz.
D.'yi biz de öğrensek keşke. Hayaller. :/Meşhur Roger ve Beyazbıyık konuşması bu bölümde olacak sanırım. Güvendiğim bir kaynaktan duydum. Hem o kısımda neden Oden'den bahsetmedikleri de anlaşılır. Yine de Yuko-san'ı bekliyorum
Kaido'dan hâlâ haber yok sanırım üstad. Wano' ya gelmedimi daha acepŞu anda kulisler.
Hadi canım! En sevdiğim. Neyin dramını yaşayacağız acabaAnca toplandılar. Çok hüzünlü bir bölüm geliyor.
Ayrılık.Hadi canım! En sevdiğim. Neyin dramını yaşayacağız acaba