Bölüm o kadar güzel ki, paylaşmaya kıyamamışlar.Yalnız diğer seriler kac saat evvelden spoiler verildi. OP'a özel durum var
Özel talimat mı verdi acaba Oda 40 yılın başı dövüş çiziyorum onu da korsanlara meze etmem diye
Bölüm o kadar güzel ki, paylaşmaya kıyamamışlar.Yalnız diğer seriler kac saat evvelden spoiler verildi. OP'a özel durum var
Özel talimat mı verdi acaba Oda 40 yılın başı dövüş çiziyorum onu da korsanlara meze etmem diye
Bilemiyorum. Belki spoiler verenler hype yaratmaya çalışıyordur. Oda özel talimat vermişte olabilir. Normalde sabahın köründe dolardı buralar. Şimdiye çoktan spoiler yorumun 70 sayfa olmuş olması lazımdı .Yalnız diğer seriler kac saat evvelden spoiler verildi. OP'a özel durum var
Güvenilir mi? Öyleyse yavaştan devamı da gelmeye başlar.White Beard and Roger collided with the luxurious expressions !!!!!!
https://mobile.twitter.com/i/web/status/1207642101254688768
Bakalım kim çizildi.
Güvenilir olması gerekiyor.Güvenilir mi? Öyleyse yavaştan devamı da gelmeye başlar.
İyi bari. Aksın artık.Güvenilir olması gerekiyor.