Yakayı ele mi verdiler acaba.?Sosyal medya hesapları da çortlamış. Yemişim Rogerla Beyazsakal’ı, Mangastream daha önemli.
Yakayı ele mi verdiler acaba.?Sosyal medya hesapları da çortlamış. Yemişim Rogerla Beyazsakal’ı, Mangastream daha önemli.
Ben de keşke spoiler gelmese de bölümü güzelce okusak diyordum. Yine tutamadım kendimi. Ama iyi ki çıkmamış.Direk bölüm gelecek sanki hiç ses seda yok
Kklıktan kastım rafteli hedeflemis.Roger'den önce korsan kralı diye bir ünvan var mıydı ki WB veyahut her hangi bir korsan o konumu hedeflesin?
Rayleigh'in söylediklerini de mi hatırlamıyor kimse? Halk bu ünvanı kendisi taktı.
Birşeyi de kabul et de gözüm açık gitmesin.
Adam sana bilgi olarak koymuş Crocus tarafından iyi olduğunun söylendiğini daha uzatmaya gerek var mı ki...
Roger'ın hastalığını Sara nöbetine çevirip kıvırmak için baya yetenekli olmak gerekir.
Umarım vermemişlerdir diğer türlü manga okuma işi çok zahmetli olur.Yakayı ele mi verdiler acaba.?
Kahretsin.Yarın bölüm yok söylentileri geliyor, bunlar yalan dolan değil mi?
Geç olsa da çıkar.Yarın bölüm yok söylentileri geliyor, bunlar yalan dolan değil mi?
Evet, bölüm gelecek.Yarın bölüm yok söylentileri geliyor, bunlar yalan dolan değil mi?
Hayırdır dostum çok mu gözüne battı?Allah umarım düzgün bir hobi verir sana iyi eğlenceler