Bu yazıyı Odenin yazmış olma ihtimali var. Zaten Ray,Roger antik dili bilmiyordu sadece herşeyin sesini duyabiliyordu diyor. Bu da Luffy ile Roger arası bi diğer benzerlik.
Pek sanmıyorum
Bu yazıyı Odenin yazmış olma ihtimali var. Zaten Ray,Roger antik dili bilmiyordu sadece herşeyin sesini duyabiliyordu diyor. Bu da Luffy ile Roger arası bi diğer benzerlik.
Pek sanmıyorum
WB gibi bir karakteri tanıdığımız için şanslıyız. Pişmanlık ve üzüntü asla olmaz. İsterse Racır serserisi 3 atsın. Umurumuzda olmaz.
WB gibi bir karakteri tanıdığımız için şanslıyız. Pişmanlık ve üzüntü asla olmaz. İsterse Racır serserisi 3 atsın. Umurumuzda olmaz.
Aynen ha. Kendilerini acı sona alıştırmaya çalışıyorlar.Bakıyorum Roger üç atabilir diye üç buçuk atmaya başlamış bazıları.
Ben de öyle bir beklenti yokken onlar da böyle bir korku oluşması komik olmuş.Aynen ha. Kendilerini acı sona alıştırmaya çalışıyorlar.
Yenilirse yenilsin diyorlar, ne tadı kaldı? Gene sevsinler karakteri ona lafım yok ama çokta fifi moduna aldılar.Bakıyorum Roger üç atabilir diye üç buçuk atmaya başlamış bazıları.
Mr.Shounen gene tahrik şovdasın ama haklısın. Yıllarca "ama Dünyanın en güçlü şeysi" denilen adamı sadece karakterinden ibaretmiş gibi yorumlamak da olmaz şimdi. Evliyastar adaylarını değil çağın en büyük korsanlarını konuşuyoruz, güç önemli.Bakıyorum Roger üç atabilir diye üç buçuk atmaya başlamış bazıları.