Birinin nicki düzelmiş :d
Birinin nicki düzelmiş :d
Okudun falan herhalde bölümü?Bölüm iyi olabili buna lafım yok da en iyi nedir op tarihini en iyi bölümü gıcıyla gülerler adama.
Roger ölümcül hasta yani tedavisi yok açlıkla vs ile geçiştirilebilecek birşey değil.Buna rağmen adam serinin zirve ismi korsan kral olmuş söylenti vs değil seride açıklanmış en yüksek ödüle sahip hani makarasını falan anlarım ama güç konusunda eleştiri yapılamayacak bir konumda.Roger bu yav abi nasıl yazabiliyorsunuz bunları aklım almıyor.Ama açtı :/ Çocuk yemek bulamamış aç kalmış. Roger öyle mi? Adamın karnı tok yanında doktoru var, rahat rahat gezip kavga dövüş arıyor. Yani Roger’a hasta demek Roger’a hakarettir. Hasta da olsa Roger Roger’dır. Bak Luffy bir gün aç kalınca kuruyor mesela yazık günah.
Zoro ile Wb’nim ne gibi bir alakası var. Ve sen hani Luffy için Roger övmüyordun? Yaaaa ben biliyorum senin içini Alpaaa. Bu kadar sıkı sarılma Roger’a bak adam hasta
Hadi buyur bu gece de dertleneceğiz belli oldu :/
Aha KELek çıktıBu daha iyi, subliminal içeriyor.
Tamam Roger çok güçlü aksini iddia etmedim ki hiçbir zaman.Roger ölümcül hasta yani tedavisi yok açlıkla vs ile geçiştirilebilecek birşey değil.Buna rağmen adam serinin zirve ismi korsan kral olmuş söylenti vs değil seride açıklanmış en yüksek ödüle sahip hani makarasını falan anlarım ama güç konusunda eleştiri yapılamayacak bir konumda.Roger bu yav abi nasıl yazabiliyorsunuz bunları aklım almıyor.
Olsun içi temiz en azından.Aha KELek çıktı
Belki Roger de aveldir Hem bu tür serilerde avellik güçle orantılı oluyor geneldeRoger'in 1.500.000.000 ile 150.000.000 rakamları arasındaki farkı ayırt edebilecek kadar beyni vardır sanırım
WB gibi bir karakteri tanıdığımız için şanslıyız. Pişmanlık ve üzüntü asla olmaz. İsterse Racır serserisi 3 atsın. Umurumuzda olmaz.WB'ciler bu bölüm çok üzülecek.
Belki Roger de aveldir Hem bu tür serilerde avellik güçle orantılı oluyor genelde