965 bölüm oldu. Zamanı geldi bence.Şu kısım savaş panelleri dolu bir bölüme işaret sanırım. Sonunda Roger'ı da aksiyonda göreceğiz.
965 bölüm oldu. Zamanı geldi bence.Şu kısım savaş panelleri dolu bir bölüme işaret sanırım. Sonunda Roger'ı da aksiyonda göreceğiz.
Roger'ın gücünü öğreniyoruzdur inşallah.Spoiler iyice netleşti. Basımda çalışan Yuko-san'ın bölüm yorumu;
This is best and beast chapter of entire serie.
İçinizdeki hype heyecanı ölmesin diye son gelen spoiler hakkında bilgi vermeyeceğim. Ancak büyük bölümü önceki gelen ile uyuşuyor. Birkaç güzel detay daha var.
Kesinlikle. Umarım meyve kullanıcısı çıkmaz reyiz.965 bölüm oldu. Zamanı geldi bence.
Sus sakın söyleme ! Yoksa inanırım...Spoiler iyice netleşti. Basımda çalışan Yuko-san'ın bölüm yorumu;
İçinizdeki hype heyecanı ölmesin diye son gelen spoiler hakkında bilgi vermeyeceğim. Ancak büyük bölümü önceki gelen ile uyuşuyor. Birkaç güzel detay daha var.
Cuma sabahı çeviri gelir mi Tamam seriyi çizme fikrinden vazgeçtim965 bölüm oldu. Zamanı geldi bence.
O bana bağlı değil. İngilizce çeviri taslak olarak biterse, gelir. Geçen hafta gece ikide halen son üç sayfanın çevirisi yapılmamıştı. O yüzden sabah altıda uyanıp, kalan sayfaları da çevirdim. Benzer bir durum bu hafta olursa gelmeyebilir.Cuma sabahı çeviri gelir mi Tamam seriyi çizme fikrinden vazgeçtim
Arap bundan beter."This is best and beast chapter of entire serie."
Kardeşimiz fena gaza gelmiş ha.
Arabın şok olmadığı bir sayı var mı ya? Ona zerre güvenim yok ama senin kaynağın cidden heyecanlandırdı beni.Arap bundan beter.
Heyecanlandım şimdi. Bakalım 957'yi geçebilecek mi?Spoiler iyice netleşti. Basımda çalışan Yuko-san'ın bölüm yorumu;