Ahahahah hemde nasıl gözünün dibinde çalıyorlar kitabeyi ikincisinde ruhu bile duymuyorKitabeyi alıp gitmiş adam, Bigmom engel olamadığına ağlıyor gebeş karı.
Evet amiralleri ayrı bir yere koyduğu yücelttiği doğru ama yonkouları bambaşka bir yerde konumlandırıyor.Oda, amiral gücünde olan karakterler için Sengoku'ya "Şimdi, 38 yıl önceki hallerinden çok daha güçlüler." dedirtmez yalnız. Amiralleri hiçbir zaman böyle küçültmedi, daima yüceltti hatta.
Buna örnek olarak yonkoular için Robin mi diyordu kim unuttum şimdi “Şu ana kadar karşılaştığın düşmanlardan tamamen farklı bir seviyedeler” cümlesi.
Ayrıyeten Büyük savaşta Luffyi dövselerde tek atamayan amiraller varken Kaidou iki yıl sonraki Luffye tek atıyor. Burada bir kesimin yonkou veya ona yakın bir güçte konumlandırdığı Akainu bir ayağı çukurda Beyazsakalı yenemiyor.
Evet bence de amirallerin özel bir yeri var seride ama yonkou kavramı bambaşka bir noktada. Ve şu an bu seviyedeyseler o zamanlarda benim açımdan en az amiral seviyesi güçleri vardı. Gidip şu anki 2. 3. Komutan seviyesinde olamazlar.
Son olarak ben sağ kol ve amiralleri aynı gördüğüm için Kayalar Korsanlarında bence 3-4 tane sağ kol/amiral seviyesi adam olan özel bir tayfa ki bu sebeple bu tayfadaki 3 kişi yonkou aralarından biri dünyanın en güçlü adamı diğeri de en güçlü yaratık ünvanını almış. Bir zahmet amirallerden farkları olsun yani. Şahsına münhasır özel insanlar bunlar.