Marco'nun o sırada 15 yaşında olması lazım, diğerlerininin de yaşının da 20'yi geçtiğini sanmıyorum, Vista da 15-17 gibi bir şey olmalı o ara.WB reyiz o sıralar 44 yaşında. Tayfasindaki elemanların hiçbirinin 20 yaşından büyük olmaması gerekiyor bence. Baba figürü olması için en azından 20 den fazla yaş farkı olması gerekiyor bence.
Luffy dalsa mihawk kollarını kesiyordu.He doğru bacak vardı. Neyse amiral onlar olur o kadar. Mihok örneği geçerli?
Ortalama bir bölüm o zaman. Potansiyel sahibi bir durumdalar halbuki şu an.Kaynağım beni yemiyorsa, Beyazbıyık istemiyor Oden'i, kovuyor. Oden de ısrar ediyor. Bela oluyor adamın başına. Gemi tamiri, yiyecek falan derken kaynaşma oluyor.
Oden adam olaydı bi bacak alırdı xdBu kadar abartmaya gerek yok. Kaido'ya da tek yara veren Oden olmuş. Bu, Oden'i yonkou üstü falan yapmıyor. Adam orada Oden'in zorlayacağından bahsetmiş işte. Uzuv ya da kan demiş zaten. Direkt uzuv da dememiş.
Kıyamamıştır sakat bırakmaya. Vicdanlı adam.Oden adam olaydı bi bacak alırdı xd
Hemen saldırı yine o kadar acıtıyor mu yav ?En azından çamaşır ipi kullanmadı. Erkek gibi yumruklariyla savaşıyor. Var mı daha ötesi?
Dalmadı kesilmedi plot armour dedim ya . O mantıkla gidilmez.Luffy dalsa mihawk kollarını kesiyordu.
Dof çamaşır suyundan başka bir şey koklamamıstır.Hemen saldırı yine o kadar acıtıyor mu yav ?
Reyize gelince zamanında kılıç tutmuşluğu var Kyros saldırırken gördük.
Yani Doffy bile kılıç koklamış zamanında.Şu anki seviyesine öyle gelmiş olabilir. Kılıççılara laf ederken iyi düşün seride kılıç koklamayan bir tek seninki vardır herhalde.
Kılıç bu serinin olmazsa olmazı.