Zaman odası, haliyle eğitimdeler. Bleach mode on.Geçen bir gün hakkında mı yoksa oden ile mi alakalı ¿
Zaman odası, haliyle eğitimdeler. Bleach mode on.Geçen bir gün hakkında mı yoksa oden ile mi alakalı ¿
Dbz de olan odadan mı bahsediyorsun? Nasıl olacak ki odenin karısı mı yapacak böyle birşeyi?Zaman odası, haliyle eğitimdeler. Bleach mode on.
Seri bitsin istemiyorum. Bu halleriyle mefta olurlar.Dbz de olan odadan mı bahsediyorsun? Nasıl olacak ki odenin karısı mı yapacak böyle birşeyi?
Ayrıca olmasın zaman atlaması ya böyle gidip girsinler
Olay hakkında.Geçen bir gün hakkında mı yoksa oden ile mi alakalı ¿
Eyw başkan @Meiou arkadaşımızın dediği gibi zaman atlaması mı olacak sence? Sende Böyle mi düşünüyorsunOlay hakkında.
Toki’nin Yaşama ihtimali var mı ki? Ayrıca zaman atlaması dedin ya oden geriye dönüp antrenman yapıyor,kendini bu zamana mı hazırlıyordur sence,?Seri bitsin istemiyorum. Bu halleriyle mefta olurlar.
Toki'den kızına kaldı meyve diye salliyim bari.
Sanmıyorum.Eyw başkan @Meiou arkadaşımızın dediği gibi zaman atlaması mı olacak sence? Sende Böyle mi düşünüyorsun
Toki'den kızına geçmiştir dedim. Zaten sallamasyondu.Toki’nin Yaşama ihtimali var mı ki? Ayrıca zaman atlaması dedin ya oden geriye dönüp antrenman yapıyor,kendini bu zamana mı hazırlıyordur sence,?
Anlamadım.Arap Luffy demiş ve bir sürü insan taşıyan kamyon videosu atmış.
https://mobile.twitter.com/hiktoj/status/1183588537461022721