Öyle yazdım arkadaş yanlış anladı büyük ihtimalYav adam zaten BM'ye çöp dememiş ki gelen 3 tane güçlü kişi var demiş gerisi çöp demiş @Miyata Ichirou Öyle demek istemedin mi?
Öyle yazdım arkadaş yanlış anladı büyük ihtimalYav adam zaten BM'ye çöp dememiş ki gelen 3 tane güçlü kişi var demiş gerisi çöp demiş @Miyata Ichirou Öyle demek istemedin mi?
Bende diyorum ki zaten kaifoyu tek başına yenemezdi bizimkiler bm kaidoyu alacak diyorduk hatta ama bmde kaidoya katıldı bizimkilerin şansı yok diyorum. Bmnin adamları güçsüz değil ayrıcaYav adam zaten BM'ye çöp dememiş ki gelen 3 tane güçlü kişi var demiş gerisi çöp demiş @Miyata Ichirou Öyle demek istemedin mi?
Bmnin adamları çöp değil dedim bende. Çöp olsalar dahi bir önemi yok dedim bm tek başına yeyer bizimkilere dedimÖyle yazdım arkadaş yanlış anladı büyük ihtimal
+1 konu çok kirlendi.Arkadaşlar buraya yeni spoiler geldi mi diye bakıyoruz. Kim kimi döver, kim çöp kim değil bunun tartışmasını "Genel Tartışma"da yapın lütfen.
Evet. O adada kimsenin o ikisine (bm ve kaido) zarar veremiyor olması lazım
Bumlar senin abartın. Yonkolar güçlü ama buna inan senin dediğin kadar değil.Kaidonun elemanlar çöp mü? Hangileri? Ayrıca en önemli güç Kaido King bile 3 4 gömlek aşağdadır.
Supernovalar dünkü çocuk, ikisi 1 ay içinde Kaido tarafından teklendi
Çok gömmüşsün çoooooooooooooooook.Luffy gene karşısında BM'yi görürse, yeter artık senden çektiğimiz kodumu gacısı bi sektör git edasıyla bütün öfkesini ona yönlendirebilir. Cehennem ol git adadan da boş beleş kaos yaratma artık BM
Luffy sittin sene Kaido'yu tek indiremez. Yanında Kid olsa da bir şey değişmez Kid kim *******. Luffy, Kid ve belki de Law'ın yanında bunları yeri geldimi koruyacak Kaido'nun ataklarını tanklayacak ve açık yaratacak bir adam lazım. Amiral gelmiyorsa da en azından o güçte bir adam bizimkilerin yanında dövüşsün bari. Law'ın room içinde ekstra hareket kabiliyeti yarattığı ortamda bu vs gerçekleşirse tam bir görsel şölen olur. Bakın bu sadece Kaido'yu indirmek için gereken güç. Daha BM'ye gelemedik. O yüzden bu hayvanatın bir an önce aradan çıkartılması lazım. Kaido'yu satsın ve adayı kaderine terk etsin.
+1+1 konu çok kirlendi.
+1+1 konu çok kirlendi.
Epeydir, perşembe günleri çıkıyordu spoiler. Sadece erken gelen ve hype yapılan bölümler sayesinde çarşamba günü spoiler çıktı.958. Bölümle alakalı spoiler gelmemiş henüz. Bölüm mü yok acaba?