HaydaaaaPerona için beleş şarap. Mihawk da gay olduğunu saklıyordu perona sayesinde.
HaydaaaaPerona için beleş şarap. Mihawk da gay olduğunu saklıyordu perona sayesinde.
Emin misin anlamadığına? Bi' daha düşün benceMihawk, Perona'yı yanından göndermişti. Muhtemelen sebebi buydu. Zaten onlar niye beraber takılıyordu, onu da hiç anlamadım.
O zaman Yonkou olmaktan çıkıp Rokou oluyor. Zaten Mihawk imparator olamaz ki? Artık herkes saflarını belirliyor. Shichibukailerin hepsinin safları ayrı. Doflamingo Kaido'ya, Moriah Karasakal'a, eski Shichibukai Jinbei önce Big Mom şimdi Luffy, Hancock zaten Luffy, Weevil belirsiz ama Karasakal olmayacağı kesin. Law Luffy'nin müttefiki oldu zaten. Geriye sadece Mihawk kaldı onun da yeri Shanks'ın yanı. Luffy vs Shanks olursa Zoro'yla kılıç tokuşturacak sadece Shanks kalır. Adamlar sıkı dostlar, Mihawk başka bir yere gitmez zaten.Mihawk Yeni Dünya'ya kaçıp Yonkou olmuş diyorlar?
Ben geyiğe vurmadan yazdım onu.Emin misin anlamadığına? Bi' daha düşün bence
Ben de geyiğe vurmuyorum yahu. Oda göstermiyor sadece.Ben geyiğe vurmadan yazdım onu.
Fazla kurcalama sen bu işleri.Hafta başında yapılan spoiler muhabbetimi olur lan olum zaten bu adamlar kendi ülkelerinde bile bir hafta sonra çıkacak olan mangayı erkenden sızdırmıyor muydu? Bunun da ötesine geçip 4-5 gün geriyemi çektiler olayı *******. Baskı altında sızdırmaktan zamanı bükecek hale evrilmiş japon kardeşlerimiz sanırım. Neyse, konuya bir iki bakındım çok seksi muhabbetler var. Bölüm, konuda yazılanların çeyreğini vaat ediyorsa peçeteleri hazırlayın gençler
Tüyler yolundu yumurta olduAyı boğan wevill wano da çıkmasın ya.Ya da çıksa da olur tabi marco nun tüylerini yoldu da geldi desinler