Bilmem, ama Weevil tarafını görürüz gibime geliyor. Kaido ile çarpışsın de izleyelim Ayiboğan'ı.Mihawk Yeni Dünya'ya kaçıp Yonkou olmuş diyorlar?
Bilmem, ama Weevil tarafını görürüz gibime geliyor. Kaido ile çarpışsın de izleyelim Ayiboğan'ı.Mihawk Yeni Dünya'ya kaçıp Yonkou olmuş diyorlar?
Şu çok bozdu bence. Buggy's useless nedir abi? Yılan karı ile Law falan bi' işe yarıyordu da Buggy is uselessmış. Net fan yorumu gibi duruyo. Buggy-sama'ya böyle demesin Oda- Because of Kuma's escape, Law's betrayal and Buggy's useless, there is no Shichibukai anymore.
Kaynak farklı. Dünya Toplantısı kararlarından biri olduğu söyleniyor.
Buggy'i çok seviyor gibi görünüyordu Oda bence demez ya . Ama birazcıkta komik aslındaŞu çok bozdu bence. Buggy's useless nedir abi? Yılan karı ile Law falan bi' işe yarıyordu da Buggy is uselessmış. Net fan yorumu gibi duruyo. Buggy-sama'ya böyle demesin Oda
Demin patisi kesilen köpek vidyosuna denk geldim. Şimdi de Wg köpekleri....... Spo doğru muhtemelen...........- Because of Kuma's escape, Law's betrayal and Buggy's useless, there is no Shichibukai anymore.
Kaynak farklı. Dünya Toplantısı kararlarından biri olduğu söyleniyor.
Yahu dünya hükümeti zamanında Shanks ile denk olan birini şiki şiki bam bam yapmış, useless derler mi hiç?Buggy'i çok seviyor gibi görünüyordu Oda bence demez ya . Ama birazcıkta komik aslında
Mihawk, Perona'yı yanından göndermişti. Muhtemelen sebebi buydu. Zaten onlar niye beraber takılıyordu, onu da hiç anlamadım.Şu çok bozdu bence. Buggy's useless nedir abi? Yılan karı ile Law falan bi' işe yarıyordu da Buggy is uselessmış. Net fan yorumu gibi duruyo. Buggy-sama'ya böyle demesin Oda
aynen öyle çok gizem var bundan sonra her yer aksiyon her yer hypeOP'taki potansiyel çok fazla. Kurduğu altyapı öyle bir seviyedeki şu an seri sonuna doğru olacak olayların yanında devede kulak kalacak şeyler bile büyük hype kasıyor.
Perona için beleş şarap. Mihawk da gay olduğunu saklıyordu perona sayesinde.Mihawk, Perona'yı yanından göndermişti. Muhtemelen sebebi buydu. Zaten onlar niye beraber takılıyordu, onu da hiç anlamadım.