Devrimciler iki amiralin olduğu yerden Kuma kaçırıyorsa bu amirallerin rpg oyunlarındaki Npclerden farkı yok lan.Boş boş oturup ana karakteri bekliyorlar herhalde.
Yanlarındaki o devin yer altına girmek gibi bir yeteneği var Kuma'yı alıp kaza kaza yerin dibine girmişlerdir. Nereden arasın bulsunlar ondan sonra.Sabolar nasıl kaçabiliyor ordan yaw devrim ordusu tırt Dragon reis mi yardıma geldi acaba
Dirty talk.Kirlet bizi sıkıntı yok.
Fujitora, Akainu'dan daha güçlüdür görürsün yakında seviyelerini. Meyve gücü açısından bile Fujitora'nın meyvesi daha etkili. Koca adayı havaya uçurdu, göktaşı indiriyor yatay ve dikey yer çekimi uyguluyor.Fuji ile Akainu'yu kıyaslayanlar gerçekten ne yaptığını bilmiyor bana kalırsa.Şu anki Luffy vs Fuji açılsa ben Luffy'ye basarım paramı
Sabo bence sağ kol seviyesi bir adam şu anda.Sağ kol ile amiral arasında Akainu hariç ben ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum zaten Devrimci komutanlarının güçlü olma olasılığı var ama yonko komutanları kadar güçlü çıkmalarını ben beklemiyorum.
Boş ver. Bilgi yanlış da çıksa uzun süre doğru sanılıyor sonra.Kirlet bizi sıkıntı yok.
Mihawk'ta görünecek mi?Vegapunk görünecek diyen bile var.
Dünya Hükümeti Shanks'ı yakalamış Mihawk kurtarmaya gidiyormuş reyiz.Mihawk da görünecek mi?
Düzeltme için tenksDünya Hükümeti Shanks'ı yakalamış Mihawk kurtarmaya gidiyormuş reyiz.