Kaido abisi var bu sefer.Apoo sen bittin olm
Dragon zaten yok muydu yav? Var diye hatırlıyorum nedenseDevrimciler gerçekten o kadroyla beraber 2 amiralin olduğu yerden Kuma'yı kaçırdıysa iki ihtimal var bana göre.Ya amiraller düşünüldüğü kadar güçlü değil ya da Dragon geldi.
Devrimciler güçlü?Devrimciler gerçekten o kadroyla beraber 2 amiralin olduğu yerden Kuma'yı kaçırdıysa iki ihtimal var bana göre.Ya amiraller düşünüldüğü kadar güçlü değil ya da Dragon geldi.
Sanmıyorum İvankov gibi Magellan ve Akainu'nun yoldan geçerken aldığı bir komutana sahip devrimciler.Bu adamlar İvankov'dan güçlüyse bile ne kadar güçlü.Cracker havası bile alamadım hiçbirinden.Devrimciler güçlü?
Yoktu diye hatırlıyorumDragon zaten yok muydu yav? Var diye hatırlıyorum nedense
Akainu G armynin Ivankovuna neler yaptı. Alamadı ise eger, Fujiyi Akainu üstüne koymaktan vazgecilir inşallah. 2 amiral bir Akainu etmiyor demek ki derizDevrimciler gerçekten o kadroyla beraber 2 amiralin olduğu yerden Kuma'yı kaçırdıysa iki ihtimal var bana göre.Ya amiraller düşünüldüğü kadar güçlü değil ya da Dragon geldi.