Reis komik değil, artık uzatma şu muhabbeti.
Reis komik değil, artık uzatma şu muhabbeti.
Ben kendimi eğlendiriyorum.Reis komik değil, artık uzatma şu muhabbeti.
Sen daimi üyesin. Hep seni hedefliyorum.Ben de Zorojurocuyum. Beni kastettin mi?
Beni alıntılama o zaman reis. Ben eğlenmiyorum artık.Ben kendimi eğlendiriyorum.
Hohohahohah ne kadar komik yaaa uff yeni cem yılmaz mı doğuyor? Son dakika: Eric cartman adlı üye yaptığı süper göndermeler ve esprilerle yeni cem yılmaz mı doğ.... neyse gerçekten yeter bence de çok uzadı bu iş.
Hohohahohah ne kadar komik yaaa uff yeni cem yılmaz mı doğuyor? Son dakika: Eric cartman adlı üye yaptığı süper göndermeler ve esprilerle yeni cem yılmaz mı doğ.... neyse gerçekten yeter bence de çok uzadı bu iş.
Size laf anlatılmadığını anlamazsanız ağlamayın yalnız, benden günah gitti. xdddBeni alıntılama o zaman reis. Ben eğlenmiyorum artık.
Size laf anlatılmadığını anlamazsanız ağlamayın yalnız, benden günah gitti. xddd
Verdiğimiz paraya değdi valla mükemmel bir gösteri. Yeni bir yıldız doğuyor. Bu arada son kez yazıyorum daha cevap vermeyeceğim cem’ciğim çünkü burası saçmalama yeri değil genel spoiler konusuSize laf anlatılmadığını anlamazsanız ağlamayın yalnız, benden günah gitti. xddd
Tahrik ettirme kendini.
Bu hafta da dikkatli davranabilirler spo konusunda ama inş bir şeyler duyarız .Yine geç gelebilir de inşallah geçen hafta gibi olmaz