Aynı Urugue Kaido oradan atladıktan sonra hakkında 20 tane şey anlatabiliyor. Hem de senin attığın resimden hemen sonraki resimde. Nereye tanımıyor? Seriyi bükmenin ve göz ardı etmenin bu kadarı.
Aynı Urugue Kaido oradan atladıktan sonra hakkında 20 tane şey anlatabiliyor. Hem de senin attığın resimden hemen sonraki resimde. Nereye tanımıyor? Seriyi bükmenin ve göz ardı etmenin bu kadarı.
One Piece'in anlatıcısı konuşuyor orada. :SAynı Urugue Kaido oradan atladıktan sonra hakkında 20 tane şey anlatabiliyor. Hem de senin attığın resimden hemen sonraki resimde. Nereye tanımıyor? Seriyi bükmenin ve göz ardı bu kadarı.
Urugue net Kaido'nun adamı.
Seriyi bükmenin cidden bu kadarı. Şok oldum.Aynı Urugue Kaido oradan atladıktan sonra hakkında 20 tane şey anlatabiliyor. Hem de senin attığın resimden hemen sonraki resimde. Nereye tanımıyor? Seriyi bükmenin ve göz ardı etmenin bu kadarı.
Pardon o zamanOne Piece'in anlatıcısı konuşuyor orada. :S
>Tamamen gaz ile çalışan üyeSeriyi bükmenin cidden bu kadarı. Şok oldum.
Vay anası beAynı Urugue Kaido oradan atladıktan sonra hakkında 20 tane şey anlatabiliyor. Hem de senin attığın resimden hemen sonraki resimde. Nereye tanımıyor? Seriyi bükmenin ve göz ardı etmenin bu kadarı.
Linç ettireceğim seni. xDAynı Urugue Kaido oradan atladıktan sonra hakkında 20 tane şey anlatabiliyor. Hem de senin attığın resimden hemen sonraki resimde. Nereye tanımıyor? Seriyi bükmenin ve göz ardı etmenin bu kadarı.
Linç ettireceğim seni. xD
Zoro Jack'i yenemez sevgili üye üzgünüm. Bu konuda iddiamız mı ne vardı bizim galiba? xdBirisi gelir alır belki Ashuralar falan gelir bilmiorum ama artık bir şeyler olsun yani.
Linç yemek istemiyorsan ve Vodafone'luysan sana uygun bir şeyler yaparız. Kdkrktkdkd
Valla beni eğlendiriyor (Vodafone konusunu bilmiyorum)Linç yemek istemiyorsan ve Vodafone'luysan sana uygun bir şeyler yaparız. Kdkrktkdkd
Bu goygoy benim kadar sizi de eğlendiriyordur umarım.