Günaydın gardaşımGünaydın.
Günaydın gardaşımGünaydın.
otomatik kaydeder, sekmeler arasında geriye doğru git yazdıkların duruyordurYeni konu açarken geldiğin yere kadarını kaydetme seçeneği yokmuş.![]()
Tarayıcıyı kapatmasaydım dediğin gibi olurdu sanırım.otomatik kaydeder, sekmeler arasında geriye doğru git yazdıkların duruyordur
tarayıcıyı kapatsan bile storage veriyi tutar, tabi sunucuda bununla ilgili bir dizi kod işlemi yapıldıysa, ki genellikle böyle sitelerde bu yapılır. telefondan mı açıyordun konuyu bilgisayardan mı?Tarayıcıyı kapatmasaydım dediğin gibi olurdu sanırım.Açılmış konulara yazılanları taslak olarak kaydediyor zaten, başka cihazdan girip açınca bile taslak mesajım gözüküyor.
Onun dediği mesaj yazmak değil, direkt yeni konu açmak.tarayıcıyı kapatsan bile storage veriyi tutar, tabi sunucuda bununla ilgili bir dizi kod işlemi yapıldıysa, ki genellikle böyle sitelerde bu yapılır. telefondan mı açıyordun konuyu bilgisayardan mı?
Yeni konu açarken geldiğin yere kadarını kaydetme seçeneği yokmuş.![]()
tamam abi 20 tane konu açmışımdır forumda çok kere yaşadım bu durumu, sekmeler arasında geriye geldiğim de ya da tarayıcı kapansa bile yazdıklarım duruyorduOnun dediği mesaj yazmak değil, direkt yeni konu açmak.
böyle mod oldu da biz mi ban yemedik, teknik destek, cart curt var. eski modlar anca keyfi ban atmayı biliyoduYeni konu açacağın altbaşlığa git ve ''yeni konu aç'' kısmına tıkla. Mesajın gelecektir.
böyle mod oldu da biz mi ban yemedik, teknik destek, cart curt var. eski modlar anca keyfi ban atmayı biliyodu