Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

kaçamakları sever, yapar öyle şeyler.
Ben attırmıştım kendime. Elimi kolumu her yerden çektiğim bir dönemdi. Sonra ban affı çıkmış, bir gün şans eseri gördüm ve yeni gelmedim, geri geldim. :oleyo2:

Bu arada ben bu nick'i kullanmaya başlayalı 15 yıldan fazla oldu. :sapkali:
senin midde ahri benim junglede lee sin oynadığım zamanlar, aga be zaman ne kadar çabuk geçiyor :( bak şu cümlenin sonuna koyduğum emojinin seninle özdeştiği zamanlardı. cümle pozitif olsa da koyardın onu oraya.

senin midde ahri benim junglede lee sin oynadığım zamanlar, aga be zaman ne kadar çabuk geçiyor :( bak şu cümlenin sonuna koyduğum emojinin seninle özdeştiği zamanlardı. cümle pozitif olsa da koyardın onu oraya.
Forum zaman yolculuğu yapmadan önce de sıkça koyması dikkatimi çekiyordu.

Keşke o günlere dönebilsek ya. Kıymetini bilemiyorum hiçbir yılımın. Bu yıl da berbattı ama eminim bir sonraki yıl öyle bir yıl olacak ki bu yılı arayacağım. O emoji artık yüzüme oturmuş bir ifade, cümlenin her zerresine sinmiş, dolayısıyla da sonuna koymaya gerek kalmıyor.

O zaman, sana iyi akşamlar efendi!

Forum zaman yolculuğu yapmadan önce de sıkça koyması dikkatimi çekiyordu.
Sinsi...

Keşke o günlere dönebilsek ya. Kıymetini bilemiyorum hiçbir yılımın. Bu yıl da berbattı ama eminim bir sonraki yıl öyle bir yıl olacak ki bu yılı arayacağım. O emoji artık yüzüme oturmuş bir ifade, cümlenin her zerresine sinmiş, dolayısıyla da sonuna koymaya gerek kalmıyor.

O zaman, sana iyi akşamlar efendi!
doktor değil misin gir telefon kulübesine dön doktor. yakın bi zamanda rahatsız edim senide biraz konuşalım. 5 lira verdiğin psikolog tarifesi uygulim sana :a:

iyi akşamlar efenim

Ben henüz Tardis'i yürütmemiş bir Doktor'um efendi!

@Mihawk olsa 5000 alırdı, senin adamlık fena.

2 dakikaya unutursun kardeş, yengeye selamlar.
doymuyor ya o herif, full paket olmak istiyor hem yakışıklı hem zengin. birini bulamayan var halbuki:/

tüm başarısızlıklarına rağmen, türünün son örneği herkes tarafından sevilen bir doktor ama lütfen

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık