doktor iddia kaybetmiştir derdim de, kolay kolay kaybetmez o var bir düzenek
Kaçak oynar.
doktor iddia kaybetmiştir derdim de, kolay kolay kaybetmez o var bir düzenek
Bir anda nasıl yemiş olduğunu merak etmem normal mi
Ben attırmıştım kendime. Elimi kolumu her yerden çektiğim bir dönemdi. Sonra ban affı çıkmış, bir gün şans eseri gördüm ve yeni gelmedim, geri geldim.doktor iddia kaybetmiştir derdim de, kolay kolay kaybetmez o var bir düzenek

kaçamakları sever, yapar öyle şeyler.Kaçak oynar.
senin midde ahri benim junglede lee sin oynadığım zamanlar, aga be zaman ne kadar çabuk geçiyorBen attırmıştım kendime. Elimi kolumu her yerden çektiğim bir dönemdi. Sonra ban affı çıkmış, bir gün şans eseri gördüm ve yeni gelmedim, geri geldim.
Bu arada ben bu nick'i kullanmaya başlayalı 15 yıldan fazla oldu.![]()
bak şu cümlenin sonuna koyduğum emojinin seninle özdeştiği zamanlardı. cümle pozitif olsa da koyardın onu oraya.Forum zaman yolculuğu yapmadan önce de sıkça koyması dikkatimi çekiyordu.senin midde ahri benim junglede lee sin oynadığım zamanlar, aga be zaman ne kadar çabuk geçiyorbak şu cümlenin sonuna koyduğum emojinin seninle özdeştiği zamanlardı. cümle pozitif olsa da koyardın onu oraya.
yapar öyle şeyler:dForum zaman yolculuğu yapmadan önce de sıkça koyması dikkatimi çekiyordu.
Keşke o günlere dönebilsek ya. Kıymetini bilemiyorum hiçbir yılımın. Bu yıl da berbattı ama eminim bir sonraki yıl öyle bir yıl olacak ki bu yılı arayacağım. O emoji artık yüzüme oturmuş bir ifade, cümlenin her zerresine sinmiş, dolayısıyla da sonuna koymaya gerek kalmıyor.senin midde ahri benim junglede lee sin oynadığım zamanlar, aga be zaman ne kadar çabuk geçiyorbak şu cümlenin sonuna koyduğum emojinin seninle özdeştiği zamanlardı. cümle pozitif olsa da koyardın onu oraya.
Sinsi...Forum zaman yolculuğu yapmadan önce de sıkça koyması dikkatimi çekiyordu.
doktor değil misin gir telefon kulübesine dön doktor. yakın bi zamanda rahatsız edim senide biraz konuşalım. 5 lira verdiğin psikolog tarifesi uygulim sanaKeşke o günlere dönebilsek ya. Kıymetini bilemiyorum hiçbir yılımın. Bu yıl da berbattı ama eminim bir sonraki yıl öyle bir yıl olacak ki bu yılı arayacağım. O emoji artık yüzüme oturmuş bir ifade, cümlenin her zerresine sinmiş, dolayısıyla da sonuna koymaya gerek kalmıyor.
O zaman, sana iyi akşamlar efendi!

O emoji artık yüzüme oturmuş bir ifade
Ben henüz Tardis'i yürütmemiş bir Doktor'um efendi!doktor değil misin gir telefon kulübesine dön doktor. yakın bi zamanda rahatsız edim senide biraz konuşalım. 5 lira verdiğin psikolog tarifesi uygulim sana
iyi akşamlar efenim
2 dakikaya unutursun kardeş, yengeye selamlar.Ee, bu akşam sana mı üzülelim be adam!
doymuyor ya o herif, full paket olmak istiyor hem yakışıklı hem zengin. birini bulamayan var halbuki:/Ben henüz Tardis'i yürütmemiş bir Doktor'um efendi!
@Mihawk olsa 5000 alırdı, senin adamlık fena.
2 dakikaya unutursun kardeş, yengeye selamlar.