Olayın gelişimi şu şekilde. Kuroro benim yazdığım yoruma tepki gösterdi, ben de yorum yapıp durumu açıkladım. Kendisi mesaja like atıp konuyu kapattı, sonra onun mesajını alıntılayıp cevap veren birine şunu attı.
Bu görsel kime atılırsa atılsın ve kim atmış olursa olsun ban nedenidir, bu tartışmaya açık bir konu değil, birinin de itiraz edeceğini sanmıyorum.
Bu mesaj üzerine
@Kuzan işlem uyguladı, olayın devamında her zamanki gibi bu konu konuşuldu. Genel Sohbet'i yeniledik, ama konu durmadı. Invictus görseldeki kişiyi avatar yaptı, üyelikleri silinenler buna alkış tuttu. Sonrasında 2018'de açılmış, 30 mesajı olan ve siteye VPN üzerinden giriş yapan bir hesaptan şu görsel paylaşıldı;
Bu mesaj doğrudan Kururo'ya yapılan işlem nedeniyle Kuzan ve benim şahsıma yapılan bir saldırıydı. Altta tam görünmeyen görsel de Whitebar D ve Kuroro'yu cennette gösteren bir yapay zeka çizimi. Artık her kimse, birinin sitede neredeyse hiç aktivitesi olmayan hesabından yaptığı bu paylaşıma sessiz kalmadım. Kalp atanları ve haklı atılmış bir ban yüzünden olayı kaşıyanları siteden gönderdim. Onlarla birlikte gitmek isteyenler varsa da bilgi verebilirler, gereken işlemi sağlayacağım. Zira bu gereksiz ergenliklerden fazlasıyla sıkılmış durumdayım.