Daha önce yurtdışı uçuş yapmış olanlarınıza bir sorum olacaktı. Uçak altı bagajda (check-in'le verdiğimiz) parfüm için herhangi bir sayı kısıtlaması var mı? Aileydi arkadaşlardı derken fark etmeden 6-7 parfüm olmuş
Daha önce yurtdışı uçuş yapmış olanlarınıza bir sorum olacaktı. Uçak altı bagajda (check-in'le verdiğimiz) parfüm için herhangi bir sayı kısıtlaması var mı? Aileydi arkadaşlardı derken fark etmeden 6-7 parfüm olmuş
Kabin bagajında sorun oluyor. Kargo bagajı için sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum kutuluysa, gıcıklıkları tutabilir ama.Daha önce yurtdışı uçuş yapmış olanlarınıza bir sorum olacaktı. Uçak altı bagajda (check-in'le verdiğimiz) parfüm için herhangi bir sayı kısıtlaması var mı? Aileydi arkadaşlardı derken fark etmeden 6-7 parfüm olmuş
En iyisi havayolu firmasına sorman. Ya da internet sitwlerinde bununla ilgili yazı vardır.Daha önce yurtdışı uçuş yapmış olanlarınıza bir sorum olacaktı. Uçak altı bagajda (check-in'le verdiğimiz) parfüm için herhangi bir sayı kısıtlaması var mı? Aileydi arkadaşlardı derken fark etmeden 6-7 parfüm olmuş
Uçak altı bagajda abartmayayım ama istersen roketatar falan bile taşıyabilirsin.Daha önce yurtdışı uçuş yapmış olanlarınıza bir sorum olacaktı. Uçak altı bagajda (check-in'le verdiğimiz) parfüm için herhangi bir sayı kısıtlaması var mı? Aileydi arkadaşlardı derken fark etmeden 6-7 parfüm olmuş
Kabin bagajında sorun oluyor. Kargo bagajı için sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum kutuluysa, gıcıklıkları tutabilir ama.
En iyisi havayolu firmasına sorman. Ya da internet sitwlerinde bununla ilgili yazı vardır.
Teşekkür ederim hepinizeUçak altı bagajda abartmayayım ama istersen roketatar falan bile taşıyabilirsin.
Ben bırak uçak altını, elimde 4er şişe ile geldim son 3 sefer gelişimde.
Kendi kutusu içinde olsun şişeler, faturası olsun, duty freeden aldıktan sonra kimse bişey demiyor normalde 100 ml sınır olsa da.
He şu var, en son cenned wadan türküye'de havaalanından son çıkışını yaparken, türküyemizin gümrük polisi çevirebilir seni. Valizini xrayden geçirebilir, valizini sana açtırtabilir.
6 şişe idi sanırım parfümün sınırı. Şarap falan getirceksen de düşük alkollülerde 2 litre idi sınır diye hatırlıyorum.
Ben nereye gidersem 2 şişe lokal şarap atıyom valize. 40 kere gitmişimdir sağa sola, bi problem yaşamadım şuana kadar.
Marjinal takılıyormuş forumdakiler.
Biride demiş bu forumun sahibi one piece'i yapan kişi , kötü anlamda dememiş tabi orası ayrı, Smoker san one piece nedir saklamayın söyleyin.Marjinal takılıyormuş forumdakiler.![]()