Baktım yarın varmış. 1500 TLymiş. Kaç kişi katılır bilemem.
Bu lavuğu dinlemek için bana 1500 lira vermeliler. Oda 10-15 dakikalığına.
Baktım yarın varmış. 1500 TLymiş. Kaç kişi katılır bilemem.
ya konserlerine bakayım dedim, hep playback. Arada bir ağzını da oynatmaya üşeniyor. Öyle çok kalabalık konser havası da vermiyor. Yani bu paraları kazanıyorsa iyi yatırımlarına borçlu olmalı.Bu lavuğu dinlemek için bana 1500 lira vermeliler. Oda 10-15 dakikalığına.
Havlayan eleman değil mi bu ? Millet iyice dejenere, özenti olmuş.100 senede falan anca alırız :S Gene hüüü kara para hüüü diyen çıkmış. Bu eşek öyle veya böyle dinleniyor ne yapalım. Bir ton sponsor da vardır normal bu kadar kazanması.
Sadece konserlerden kazanmıyor ki sosyal medyada her linç videosu,yorumu yada Spotify,youtube dinlemeleri baya kazandırıyor. Adamın ismini kullanman bile para yatırıyor reklam yapıyorsun nede olsaya konserlerine bakayım dedim, hep playback. Arada bir ağzını da oynatmaya üşeniyor. Öyle çok kalabalık konser havası da vermiyor. Yani bu paraları kazanıyorsa iyi yatırımlarına borçlu olmalı.
Eskişehir, Fevzi Çakmak Mahallesi taraflarına 2 saat gidip gelse fikri değişir. Çok acayip hayatlar yaşanıyor.Teyze ne anlatıyorsun ya.
ya konserlerine bakayım dedim, hep playback. Arada bir ağzını da oynatmaya üşeniyor. Öyle çok kalabalık konser havası da vermiyor. Yani bu paraları kazanıyorsa iyi yatırımlarına borçlu olmalı.
Kadın hesabını kitlemiş tepki gelinceEskişehir, Fevzi Çakmak Mahallesi taraflarına 2 saat gidip gelse fikri değişir. Çok acayip hayatlar yaşanıyor.
Şöyle bir ortam.