İyi sen nasılsın ustaMerhabalar tekrar aranızdayım
Projem vardı ve sonunda bitirdim
Hepiniz nasılsınız
İyi sen nasılsın ustaMerhabalar tekrar aranızdayım
Projem vardı ve sonunda bitirdim
Hepiniz nasılsınız
@Mihawk geçmiş olsun sayın yöneticim. Nerde oldu kaza ?
Çok geçmiş olsun nerede oldu kaza? Antalya'da ise çok dikkat etmek lazım artık heryerden hem motor çıkıyor, hem de kamyon. Hiç bakmıyorlar kim geliyor kim gidiyor diye. Ben 2 kere motora çarpmaktan son anda kurtuldum. Allah yardımcın olsun.
Migros'un oradaki kavşak ne olmuş öyle yaTeşekkür ederim. Organize sanayi bölgesinde oldu. Kamyonların dolu olduğu bir yer.
Teşekkür ederim. Kaza organize sanayide oldu. Kamyon şoförü öndeki kamyona yol açmak için geri geri geldi bir anda. Korna çalmama rağmen durmadı, geri manevra almakta da geç kaldım.
Antalya şu an trafik konusunda çok kötü.
Geçmiş olsun reisTeşekkür ederim. Organize sanayi bölgesinde oldu. Kamyonların dolu olduğu bir yer.
Teşekkür ederim. Kaza organize sanayide oldu. Kamyon şoförü öndeki kamyona yol açmak için geri geri geldi bir anda. Korna çalmama rağmen durmadı, geri manevra almakta da geç kaldım.
Antalya'da havalimanında araba kiralayıp, Alanya'ya gidip gelmiştim bir arkadaşın düğünü için. Ordan geri G-34'e dönmeli, günübirlik bi etkinlik şeklinde planlamıştım. Kısa sayılabilecek bir yolda takriben giderken 10, dönerken 10 kere kaza tehlikesi atlatmıştım.Antalya şu an trafik konusunda çok kötü.
Geçmiş olsun çok şükür iyisinAraca kamyon girdi, ganyotçu gibi sıkışıyordum az kalsın.
Kardeşim gidiyor inşallah sağ Salim varır yaTeşekkür ederim. Organize sanayi bölgesinde oldu. Kamyonların dolu olduğu bir yer.
Migros'un oradaki kavşak ne olmuş öyle ya
Doğum gününü düğünde geçir diyordun yani. Başka planlarım varAntalya'da havalimanında araba kiralayıp, Alanya'ya gidip gelmiştim bir arkadaşın düğünü için. Ordan geri G-34'e dönmeli, günübirlik bi etkinlik şeklinde planlamıştım. Kısa sayılabilecek bir yolda takriben giderken 10, dönerken 10 kere kaza tehlikesi atlatmıştım.
@Giulietta İstanbul'da olsan düğüne götürcektim seni bu akşam :/