Daha yeni başladım. Sadece oyunun orijinal hikayesinden farklı olacağını biliyorum. Bugün 3 bölüm daha izlerim.İzleyemedim daha. Haftasonu izlemeyi düşünüyorum. İzledin mi sen? Beğendin mi?
Daha yeni başladım. Sadece oyunun orijinal hikayesinden farklı olacağını biliyorum. Bugün 3 bölüm daha izlerim.İzleyemedim daha. Haftasonu izlemeyi düşünüyorum. İzledin mi sen? Beğendin mi?
Bitirince yaz.Daha yeni başladım. Sadece oyunun orijinal hikayesinden farklı olacağını biliyorum. Bugün 3 bölüm daha izlerim.
Tom Holland ve Timoti Chamalet de eklenebilir.pedro pascal’la zendaya bütün hollywood’ı terörize etmişler resmen. her yapımda neden bunlar var ? oldukları yapımı izleyesim gelmiyor artık ..
Tavşanı baya övüyorlardı ya. İzlicem ben de bugün yarın.@Mcgill Dün bitirdim. Seri güzeldi. Hatta yer yer "gerçekten Devil May Cry'mış" dedim bazı sahnelerde. Ancak oyunun orijinal loruyla tamamen bağımsız. Yepyeni bir hikaye. Ayrıca sevdiğimiz karakterlerin işlenişini beğenmeyebilirsin. Lady bunların başat örneği. Bizim Dante'nin işlenişi ortalama. Kişiliğini güzel yansıtmışlar ancak bayağı toy bir dante var karşımızda. Bunların dışında, Devil May Cry evrenine dair yeni şeyler öğreniyoruz. Serinin antagonisti de sağlam. Bağ kurabileceğimiz türden bir karakter.