Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Son zamanlarda Antalya’da normalden fazla sosyalleşmeye başladım. Asosyal ruhum buna alışık değil. Nişanlımın arkadaş çevresi biraz fazla ve genelde muhafazakar, sürekli ev ziyaretleri oluyor. Ben de bir köşede takılıyorum genelde neyse iki gün önce bir arkadaşına gittik, olabilecek tüm olumsuzluklar başıma geldi nerdeyse. Başkasının evinde tuvaletimi yapamam, yediklerimden midem bozuldu. Karides pek sevmem kadın da biraz marjinallik olsun diye hazır alıp denemiş neyse ayıp olmasın diye ses etmedim, perişan oldum. Üstüne kadının kocasıyla bir sohbet ettik ama kekelemesi gibi bir rahatsızlığı var adamın, ne dediğini hiç anlamadım. Sonra anlamaya çalışırken yoruldum, birden bir bunalma geldi.

Biraz hava almak istedim, tam o sırada bebek uyandı. Kucağıma aldım, o da üstüme kustu. Ne pantolon ne tişört hepsine bulaştırdı, ne yediyse hıyar :) Nişanlım kıyafetimi temizlemeye çalışıyor, benim de birden libidom yükseldi dur kendim temizlerim dedim ama nişanlımda kendini suçladı, bende utandım adamların yanında :D En son çıkarken ayakkabılar çalınmış. Üstüne dönüşte lastik patladı. Lan dedim noluyor, tüm aksilikler bugünü mü buldu. Gece 12’ye kadar uğraştım, sağ olsun mahallenin gençleri yadım etti. Sabah iş anlaşması için görüşmem vardı, yetişmesi gereken yerler de vardı. Sabaha kadar onunla uğraştım. Bir de uyuya kalınca geç kaldım, sunum da kötü geçti. Abim de üstüne canımı sıktı. En son kendimi 4 saat yürürken buldum, sonra o yorgunlukla nişanlımın neden mesaj atmıyorsun tribini yiyince ona patladım. Neyse şu an aramız iyi :D
Nas felak :good:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık