Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Evet siyasi olarak oldukça yaklaşmış. Ben son halini biliyorum, öncesinden haberdar değilim. Mesela 2 sene önce oldukça meşhur bir peynir markasının üretim sahasında bulundum. Resmen göletin içinde çalışıyorlar. Kaşarlar yerlerde yüzüyor. Üstlerine basa basa ilerliyorlardı. O gün bugündür o markayı almam.
4 katlı avm planı düzenlenen 80 milyona aldıkları stat arazisini RTE'nin tek kelamıyla iade ettiler, millet bahçesi yapıldı. OSB mantığı da sermayenin can simidi gibi bir şey zaten.

kaşar demişken bu kaşar peynirlerinin de içine ne attıkları belli değilmiş bir de tost peyniri diye bir sacmalık çıkmış annem geçen kaşar diye aldı yani olduğu gibi çöpe gitti. kokusu bile yok .

biri ceza için bedelli askerliğe daha fazla para verdim yazmıs
Ya burada aksiyonu hızlı almaları konusu var. Ben işin mevzuatıyla ilgili konuşuyorum sadece. Vicdani durumu tabi ki daha farklı değerlendiriyorum. Tavuk da yemem ayrıca. Bu marka ve benzer şekilde bağlantıları olan hiçbir markayı da tüketmem, kapısından içeri girmem.

4 katlı avm planı düzenlenen 80 milyona aldıkları stat arazisini RTE'nin tek kelamıyla iade ettiler, millet bahçesi yapıldı. OSB mantığı da sermayenin can simidi gibi bir şey zaten.
Osb olayı bu ülkede işlemez, değeri yok çünkü. Çalışanı koruması gereken sistem işvereni koruyor açıkça. Ben bir nevi rahatım diğer uzman arkadaşlara nazaran, o da OSB’de değil firmanın kendisinde olduğumdan ama yine de bir yerde patron sopası var.

Malpraktis bir üretim hatasından değil, direkt konunun kendisi olduğundan aynı şekilde değerlendirmeye tabi olmuyor. Tabi ki onun cezası daha ağır olur. Bahsettiğin türde bir ceza alması için kasıtlı, direkt ölümcül bir bakteri yüklemesi yapılması gerekiyor.
Daha ağır olması normal. Ama sadece tek bir insanın değil çok fazla insanın sağlığı riske atılmışken cezalar arasında 100 katı kadar fark olmamalı. Nitekim malpraktis de çeşitli ihmal-bilgi yetersizliği gibi durumlar sonucu oluşuyor. Burada da açık bir ihmal olduğu ortada

Daha ağır olması normal. Ama sadece tek bir insanın değil çok fazla insanın sağlığı riske atılmışken cezalar arasında 100 katı kadar fark olmamalı. Nitekim malpraktis de çeşitli ihmal-bilgi yetersizliği gibi durumlar sonucu oluşuyor. Burada da açık bir ihmal olduğu ortada
Var ama üretimde hata payı denilen bir durum var halihazırda. Konu malın tüketiciye ulaşmadan tespit edilmesi. Köfteci Yusuf’ta daha farklı bir konu vardı mesela. Tespit edilen birşey de yoktu gerçekte. Tespit edilen oran, testin hata payıydı. Millet coştu. Durum bir babalık testindeki %1’lik o hata payıyla aynı durum halbuki.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık