Geçmiş olsun.Tavuktan zehirlendim. Acildeyim. İlk kez serum alıyorum. Hadi bu neyse de çok bktam bi şey de oldu ama yazmak istemiyorum
Geçmiş olsun.Tavuktan zehirlendim. Acildeyim. İlk kez serum alıyorum. Hadi bu neyse de çok bktam bi şey de oldu ama yazmak istemiyorum
Geçmiş olsun (Diğer durum için de). Daha dün bir markanın tavuklarında ölümcül olabilecek bir bakteri çıktı ve verilen ceza miktarı şaka gibi. Gerçekten şans eseri yaşıyoruzTavuktan zehirlendim. Acildeyim. İlk kez serum alıyorum. Hadi bu neyse de çok bktam bi şey de oldu ama yazmak istemiyorum
Geçmiş olsun:sTavuktan zehirlendim. Acildeyim. İlk kez serum alıyorum. Hadi bu neyse de çok bktam bi şey de oldu ama yazmak istemiyorum
Geçmiş olsunTavuktan zehirlendim. Acildeyim. İlk kez serum alıyorum. Hadi bu neyse de çok bktam bi şey de oldu ama yazmak istemiyorum
Gecmiş olsun.Tavuktan zehirlendim. Acildeyim. İlk kez serum alıyorum. Hadi bu neyse de çok bktam bi şey de oldu ama yazmak istemiyorum
dışarıdan döner falan mı yedin yoksa aldığın tavuktan mı oldu? geçmiş olsunTavuktan zehirlendim. Acildeyim. İlk kez serum alıyorum. Hadi bu neyse de çok bktam bi şey de oldu ama yazmak istemiyorum
Dönerdışarıdan döner falan mı yedin yoksa aldığın tavuktan mı oldu? geçmiş olsun