Başınız sağ olsun. Allah sabır ve güç versin.Arkadaşlar hepinizi alıntılayamadımm sağolun. Dayım vefat etti . Aslında biraz hazırlıklıydık. Beyin kanaması yüzünden hastanedeydi ama psikolojik olarak çöktüm sadece
Başınız sağ olsun. Allah sabır ve güç versin.Arkadaşlar hepinizi alıntılayamadımm sağolun. Dayım vefat etti . Aslında biraz hazırlıklıydık. Beyin kanaması yüzünden hastanedeydi ama psikolojik olarak çöktüm sadece
Başın sağ olsun.Arkadaşlar hepinizi alıntılayamadımm sağolun. Dayım vefat etti . Aslında biraz hazırlıklıydık. Beyin kanaması yüzünden hastanedeydi ama psikolojik olarak çöktüm sadece
Uzun zamandır yağan en güzel karlardan biri ya. Bu sene yağmadı derken nisanda gelmesi şaşırttı :dAnkaraya çok güzel kar yağıyor.
Nisan ayının ortasına geldik lapa lapa kar yağıyor. Uyandıktan sonra karı görünce şaşırttı.Ankaraya çok güzel kar yağıyor.
Uzun zamandır yağan en güzel karlardan biri ya. Bu sene yağmadı derken nisanda gelmesi şaşırttı :d
Kaç kış geçti böyle güzel yağmamıştı.Nisan ayının ortasına geldik lapa lapa kar yağıyor. Uyandıktan sonra karı görünce şaşırttı.
Ben Ankara'^ya geldğimden beri bu kadar sık kar yağdığını hatırlamıyorum.Kaç kış geçti böyle güzel yağmamıştı.
Hanımefendi oturmuş yağan kar’ı izliyor
![]()
20 yıldır Ankaradayım son birkaç kıştır ben de böyle kar görmedim, üstelik nisan ortasında, umarım birkaç gün daha yağar.Ben Ankara'^ya geldğimden beri bu kadar sık kar yağdığını hatırlamıyorum.
Ben Ankara'^ya geldğimden beri bu kadar sık kar yağdığını hatırlamıyorum.
Pandemide bi güzel yağmıştı bir de ondan sonra bir kere daha yağdı sanırım o kadar. Kaç senedir yağmıyordu20 yıldır Ankaradayım son birkaç kıştır ben de böyle kar görmedim, üstelik nisan ortasında, umarım birkaç gün daha yağar.