bilmem ki bu ülke ne zaman düzelirKeşke ülke için de aynını söyleyebilseydik...
bilmem ki bu ülke ne zaman düzelirKeşke ülke için de aynını söyleyebilseydik...
Valla düzelsin de ne zaman düzeldiği çok önemli değil (benim açımdan)bilmem ki bu ülke ne zaman düzelir
Sen ölünce senin gençliğinin elinden alınmasınin pişmanlığıni yasamicak misin ;'c zamanı bu kadar önemsiz miValla düzelsin de ne zaman düzeldiği çok önemli değil (benim açımdan)
Kendim sebep olmadığım ve engelleyemeyeceğim şeylerin pişmanlığını yaşamam. Zamanım önemli ama elimden gelen kadarıyla etkim oluyor olaylara. Napalım, ağlayalım mı oturup?Sen ölünce senin gençliğinin elinden alınmasınin pişmanlığıni yasamicak misin ;'c zamanı bu kadar önemsiz mi
gencecik çocuğun nasıl bir hayat yaşayacağını bilmeden hemen öldürdünSen ölünce senin gençliğinin elinden alınmasınin pişmanlığıni yasamicak misin ;'c zamanı bu kadar önemsiz mi
Bir 5 yıl genç olsaydım demiyor değilim. Buna da şükür diyelim. Aramızda 30'a merdiven dayayanlar var sonuçtagencecik çocuğun nasıl bir hayat yaşayacağını bilmeden hemen öldürdün
Sodex’in manga serisini okudun mu Doflamingo lobisi de bir sayıda yer aldı kaçırmaSarmıyor abi sarmıyor, bir kaç bölüm biriksin öyle okuyacağım. Franky reis çok geri planda kalıyordu. En güzel karakterlerden biri artık robot mu verir, iron man mı yapar bilemedim ama ne olursa kabülüm, bu arc a anca Enel hayırdır lan siz diye inerse kurtulur.![]()
Nerde sksjjsjSodex’in manga serisini okudun mu Doflamingo lobisi de bir sayıda yer aldı kaçırma![]()